top of page

Trezirea spirituală

Actualizată în: 19 ian.

Trezirea Spirituală Aplicarea celor 7 Virtuți. Respectarea Legilor Divine și Legile Universului.

Pași de acțiune necesari.Cele 7 virtuți

Știm că inteligența emoțională este educabilă, așadar să vedem cum putem exersa zilnic VIRTUȚILE care sunt opusul acestor "păcate" (emoții de vibrație joasă). Aceste emoții uneori s-au îngrămădit mai multe din ele în același timp iar altele au rezistat în timp și mi-au scăzut calitatea vieții.

Nu aștepta să îți ajungă cuțitul la os, când starea ta fizică, emoțională și sufletească nu pot să fie mai rele decât sunt, pentru a schimba ceva. Indiferent că vei alege să schimbi lucrurile în viața ta înainte ca ele să devină grave sau vei aștepta până când cuțitul îți va ajunge la os, salvarea va veni din practicarea virtuților.

Aplică zilnic virtuțile

- Compasiunea Atunci când dai dovadă de aroganță adu-ți aminte de unde ai plecat. Care e virtutea care compensează aroganța? Compasiunea. Empatia proactivă, aplicată. Să înțelegi pe cei de lângă tine și să și faci ceva pentru binele lumii care te înconjoară. E bine să fii mândru de tine și de realizările tale, dar nu arogant.

- Generozitatea Să oferi fără să aștepți înapoi e calea sigură spre succes și avere. Generozitatea este virtutea care compensează iubirea de bani și de obiecte. Am fost educați să credem că trăim în resurse puține și că fiecare să ia cât poate. Legea valorii spune că cu cât dai mai mult cu atât ai mai mult. Nu banii sunt măsura valorii ci ceea ce ai de oferit ca om. Dezvoltă-ți abilitățile și talentele și oferă valoare lumii. Banii vor veni ca efect secundar. În afaceri și în iubire cum se aplică principiu. DAI pentru că ai de unde. Benficiile acestei atitudini? Culegi ceea ce semeni.

- Iubirea și bunătatea Încetează să te mai uiți la capra vecinului. Comparația distruge suflete. În viață te compari doar cu tine însuți. Anul acesta ești o persoană mai evoluată decât anul trecut? Rezultatele tale de anul acesta sunt mai bune decât anul trecut? Dacă răspunsul e da, ești pe drumul cel bun. Încurajează-i pe cei din jur să fie cât de buni pot ei să fie. Bucură-te de succesele celor din jur și învață din ele. Nu încerca să minimalizezi eforturile altora și nu descuraja când o persoană vrea să facă ceva, oricât de nebunesc ar părea.

- Calmul și răbdarea Este foarte greu ca dintr-un om nervos și impulsiv să devii un om răbdător și calm. Totuși, am fost martor la atât de multe situații în care munca de săptămâni, luni și ani a fost stricată în 5 secunde din cauza nervozității și a impulsivității încât nu pot decât să îți recomand ca atunci cand simți că vei avea o reacție emoțională, să părăsești scena și să te calmezi. Poți strica prietenii, muncă, relații de iubire și afaceri intr-o clipă. Fă ORICE e nevoie să îți controlezi emoțiile de furie și nervozitate.

- Temperarea Umple-ți viața cu activități interesante, fă sport și lărgește-ți cercul social. Dacă stai în fiecare zi în fața calculatorului e foarte greu să te abții. Sexul și masturbarea sunt lucruri firești însă odată ce le duci în extreme încep să îți dăuneze. Lipsa lor sau excesul, ambele te vor afecta. Omul are nevoie și de afecțiune și iubire, și de activitate sexuală. Caută să le ai pe ambele și vei vedea cum puterea ta se va amplifica.

- Moderația Lăcomia o poți rezolva impunându-ți reguli alimentare și consultând un nutriționist. Educă-te în privința mâncării, află ce e bine și ce nu pentru corpul tău. Caută să faci din mâncarea sănătoasă o investiție. Mănâncă pentru ca să fii energizat și sănătos ca să poți să trăiești o viață extraordinară, nu folosi mâncarea ca medicament pentru probleme emoționale.

- Hărnicia, zelul Lenea este un "păcat" viclean. Atunci când te afli în zona de confort ai tendința să rămâi acolo. vestea proastă e că nu evoluezi atunci când ai sentimentul de căldurică din zona de confort. Când eu am căzut în genunchi vrând să renunț la tot chiar la viață am auzit o voce care îmi răsună și azi în minte. Nu știu de unde e și cine e autorul, tot ce știu e că sună așa: " Ridică-te, ridică-te, ori ți-ai uitat chemarea? SUS, SUS!! Începe-ți OPERA!"

Dacă nu schimbi gândirea nu schimbi nimic nu te aștepta să se schimbe ceva în viața ta. Ceea ce semeni vei culege. Iertând trecutul te vei ajuta să trăiești aici acum, poți folosi Ho'oponopono, acceptăm prezentul obții pacea Sufletului și știm ce avem de făcut pe viitor. Respectând liberul arbitru, fiind etici în cuvinte și fapte în aplicarea celor 7 Virtuți vom reuși să fim mereu în conexiune cu divinul din noi și divinitatea supremă.

Iubirea te va elibera, de sclavia Egoului.

Cele "7 păcate capitale" au fost inițial 8 gânduri de vibrație joasă Gola (lăcomia) Fornicatio (desfrâul) Avaritia (zgârcenia) Tristitea (depresia, disperarea) Ira (furia, agresivitatea) Acedia (apatia, plictiseala) Vanagloria (vanitatea) Superbia (mândria, aroganța) Stai departe de aceste vibrații, căci una va atrage alta. Stai mereu în conexiune cu virtuțile.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

ELIBERARE - fragment preluat din yoga

”Eliberarea: Cu toate acestea, cele trei lumi: Terra, Atmosfera, Cerul, sunt dominate de o a patra, care le transcende în mod absolut. Fără a avea o denumire constantă (este numită uneori "lumea lui b

bottom of page