top of page

Dimensiunea a cincea

Actualizată în: 17 ian.

Dimensiunea a 5-a este una fluidă a corpurilor de lumină, a formei cristaline. În dimensiunea a 5-a e armonie, rezonanță, învățăm să ne deplasăm în timp și să explorăm spațiul fără să existe timp. Există doar dorința de manifestare imediată. Gând și proiecție fizică. Este un experiment de explorare a creativității și înțelegerii.

Există doar momentul ACUM în trecut și în viitor nu sunt emoții, practic imagini din trecut și viitor le aduci în ACUM și aici este emoție. Emoția este conexiunea noastră cu sursa, cu forța vitală. Intelectul reprezintă conexiunea cu corpul cu dualitatea celor două polarități.

Trăind în emoție vom fi în conexiune cu sursa și vom trece de la două polarități la trei polarități, vom deveni multidimensionali. Vom putea să ne mișcăm înapoi și inainte după cum dorim. Va fi o explorare continuă a creativității și înțelegerii.

Ne vom elibera de gândirea liniara și vom merge către o perspectivă multidimensională și atunci vor urma călătorii de explorare galactică. Vom ști cum să înțegrăm liniile temporale.

Ramshi

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

ELIBERARE - fragment preluat din yoga

”Eliberarea: Cu toate acestea, cele trei lumi: Terra, Atmosfera, Cerul, sunt dominate de o a patra, care le transcende în mod absolut. Fără a avea o denumire constantă (este numită uneori "lumea lui b

bottom of page