top of page

Sesiuni individuale

Noi suntem rezultatul emoțional al arborelui nostru genealogic și al gândirii noastre.

img-lp-04-scaled.jpg

Sesiune de coaching

Constă în a te ajuta să iei decizii în mod corect și să îți faci un plan de acțiune. Să implementezi acele decizii. Cele mai frecvente situații când se apelează la coach este:
Probleme de relații, schimbare profesie, gestionare emoții, cine nu are încredere în ei, stimă de sine scăzută, de a descoperi misiunea vieții.

Preț: 100 €

Sesiune spirituală

Cu ajutorul întrebărilor ești ajutat să îți descoperi credințele privind spiritualitatea, religia, vei fi ajutat să îți clarifici cine ești din punct de vedere spiritual.

Preț: 100 €

Screenshot_20200522-004404_Samsung-Internet.jpg
Screenshot_20200708-082257_Facebook-1.jpg

Sesiune karmică

Într-o sesiune karmică vom descoperi karma de neam, karma intergenerațională, pentru a ajuta în a descoperi misiunea vieții.

Preț: 100 €

Sesiune de analiză transgenerațională

Se face o genogramă care constă într-o analiză transgenerațională a emoțiilor din arborele genealogic, pentru a descoperi blocajele produse prin fidelitate față de străbunii noștri, față de părinți.

Preț: 100 €

AdobeStock_582222145.jpeg
AdobeStock_283467888.jpeg

Constelații familiale
~ pachet de 3 sesiuni ~

Se începe cu analiza arborelui genealogic, se găsesc conexiunile cu ceea ce se întâmplă în prezent, se face constelația care în sine este un dialog cu subconștientul pentru a căuta informații în câmpul morfologic cu ajutorul unor obiecte simbolice, se pune ordine în sistem renunțând la bagajele strămoșești, la rolurile în care am stat, se folosesc fraze terapeutice de eliberare emoțională.

Astfel reușim să stăm pe rolurile nostre, să trăim destinele noastre.

O sesiune durează aproximativ 4 ore.

Preț: 550 €/ 3 sesiuni online

sau 200 €/ 1 sesiune online

bottom of page