top of page
portret Nela Chirilă

Nela Chirilă

Președinte Holistic Work

Constelator familial

Life coach

Terapeut in terapia vibrațională cu campane tibetane

Facilitator PSHYCH-K - biologia credințelor

Terapeut energetic (Reconectiv Healing, Master Teacher Reiki, Remote Healing, Quntum Healing, C.A.T.C.H.)

Taping k-Dynamics

Consultanta in Naturopatia Științifică

Profesor de Yoga prin râs

Dragii mei,

Când veți veni la mine am să va ascult, dar nu am să încerc să vă repar împiedicându-vă să simți emoțiile voastre, și să va dau răspunsul de mâna a doua. Nu am să fac nimic din toate astea pentru că nu am să mă fac că sunt „ILUMINATA”, că sunt un „Guru” care rezolvă tot!

Nu am să îmbrățișez drama voastră, nu am să îndulcesc istoriile voastre, concluziile voastre mentale sau fricile voastre, dar nici nu am să le hrănesc. Nu am să încerc să vă confund cu istoria mea, cu visul meu din ceea ce vreau eu să fiți voi.

Am să va accept așa cum sunteti și am să va ascult dar, dacă am să va întâlnesc în iad, am să va țin de mână și o să mergem împreună spre eliberare, pentru că voi sunteți eu și, în profundul Universului meu, ne oglindim.

Deci, dacă va simțiti confuzi, fiți confuzi, dacă simțiti frică, permiteți-vă sa o simțiți, dacă sunteti plictisiți, simțiți-vă plictiseala și nu va speriați. Dacă sunteți furioși, haideți să ne înfuriem impreună și să râdem împreună, să vedem ce se întâmplă.

Când rupem tiparele de comportament create și standardizate de societate, ne îndreptăm spre o conexiune mai radicală unde nu există judecăți, ne îndreptăm spre Marea posibilitate a marii vindecări.

Eu,
Nela Chirila - președinta Holistic Work, constelator familial, trainer holistic

Tehnici studiate

Terapia Bowen

Am făcut cursul de Terapie Bowen și am descoperit că avem un doctor interior care ne ajută să ne vindecăm singuri.

Naturopatia

Am studiat Naturopatia, pentru a ști exact cum funcționează corpul și de ce anume are nevoie.

Coaching

Am studiat apoi Coaching-ul, descoperind cu adevărat ce rol am jucat eu în viața mea și a celor din jurul meu; mai bine zis, mi-am descoperit puterea interioară. A fost destul de greu acest drum dar vreau să vă zic că a meritat.

Hipnoza

Am studiat hipnoza, devenind Coach în hipnoză, pentru a învăța cum să-mi programez mintea și să-mi vindec anumite emoții.

Tehnici Energetice

Am început să studiez tehnici energetice, căci am Înțeles că eu sunt mai mult, că sunt energie! Am studiat Reiki Usui, devenind Teacher Master Reiki, am studiat Quantum Healing, Remote Healing, Vindecare reconectivă, Tehnici de meditație, Boluri tibetane. Mă pasionează cristalele. Am înțeles multe și am învățat multe. Cu toate astea, eram totuși încă destul de confuză.

Constelații familiale

Am studiat și Constelații familiale, pentru  a-mi descoperi rădăcinile familiei mele.

Urmărește-mă pe platformele de socializare!

  • Facebook
  • Youtube
bottom of page