top of page

Dimensiunea a treia

Dimensiunea a treia aparține materialității, aparține densității corpurilor fizice.

Unde există un ciclu complet se bazează pe geometria cercului un început și un sfârșit care apropo se află în același punct. Nu este percepută mereu ca o dimensiune a dualității. Numai anumite sectoare au adăugat acest strat, unele sectoare se bucură de materialitate dar totuși își amintesc conexiunile.  Pentru moment pe această galaxie există dualitatea, în dimensiunea a treia există unele limitări cum ar fi deplasarea, deoarece există limite până la care poate rezista corpul uman, există limite ale forțelor mareelor există iluzia timpului și structurii formei și funcției.

Dimensiune a treia aparține gândului liniar aceasta este filtru o ocazie de a nu vedea toate punctele de odată. El permite să vadă o perspectivă în profunzime până la capătul său. Datorită sinelui multidimensional sunt adăugate straturi pentru a privi la fiecare experiență singulară cu fiecare variabilă de la început la sfârșit.

Așadar în dimensiunea 3-a în câteva cuvinte acest Univers aparține dualității, polarității, este posibil să vă aflați dimensiunea a treia și să vă amintiți alte dimensiuni dar într-o măsură limitată. Pentru a vă aminti ce înseamnă să fiți multidimensional înseamnă că trebuie să vă scoateți din joc.

Face parte din experiență și dorința dimensiunii a treia să puteți privi în profunzime la o singură perspectivă altfel ar demola scopul de a fi trimit dimensionali.

Ramshi

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page