top of page

Tată, mamă, renunț să vă fac fericiți

Tată, mamă, renunț de a face tot posibilul să merit iubirea voastră, eu accept iubirea voastră așa cu este. Eu azi mamă, tată renunț de a face tot posibilul să merit iubirea voastră, eu accept iubirea voastră așa cum este.

Eu merit iubirea voastră așa cum sunt, fără să fac lucruri extraordinare pentru a merita iubirea voastră. Eu azi renunț să vă demonstrez vouă cât de bună sunt, renunț să demostrez oricui pe acest pământ să demonstrez cât de bună sunt.

Eu de azi înainte sunt eu, pentru mine, pentru fericirea mea. Fericirea mea este separată de câte persoane reușesc să fac fericite, de câte persoane vin să lucreze cu mine, eu pur și simplu sunt fericită.

Fac totul pentru mine cu iubire, sunt expresia iubirii în tot ceea ce fac, voi fi în fiecare zi un exemplu viu de a fi fericită doar pentru că merit. Fiind un bun exemplul pentru cei din jurul meu că pot fi fericită pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce doresc să fac.

Standardul meu de fericire e doar al meu și nu e o comparație cu a altora. Eu fac totul din iubirea pentru mine, pentru că merit să mă iubesc.

MÄ‚ IUBESC PENTRU CEEA CE SUNT, SUNT EXPRESIA IUBIRII ÃŽN MANIFESTARE

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page