top of page

Sufletul și eliberarea lui de karmă

Actualizată în: 7 feb.

Sufletul în funcție de Karma sa din viețile trecute vine în corp la întrupare. Corpul primește și el toate informațiile genetice a arborelui genealogic. Familia este ca o școală, ai venit să înveți cum să cureți karma vieților trecute si familia sunt profesorii care predau lecțiile.

Vii cu informațiile genetice, până la șase ani acumulezi absolut tot ce este în jurul tău fără discernământ, după șase ani încep să mai discerni și să cerni și începi să scrii cartea vieții tale care este corpul, care poate devini o închisoare pentru suflet dacă nu știi să o citești.

Dacă nu știi să înveți lecțiile și începi vânătoarea comorii, să cauți Cheia pentru a ieși la lumină, pentru a te elibera, e greu pentru că ai creat atâtea labirinturi și aproape că nu mai știi să ieși, încerci în toate felurile cu toate metodele, câte puțin se mișcă, dar nu știi clar bine cine ești, că ești un corp? Ești suflet? Ești un spirit?... Da cam complicat...

Corpul nostru care îl avem în această călătorie numită viață, are toate informațiile genetice, care sunt ca Lecții de viață pentru karmele noastre din alte vieți și uneori poate deveni o închisoare pentru suflet când nu știi să citești mesajele lui, instrumentul pentru a ieși, este ascultare și interpretarea emoțiilor.

Iar familiarii noștri sunt cei mai buni profesori ai noștri. Atâta timp cât noi privim ceea ce fac familiarii noștri și nu Privim lecția pe care ne este predată, ne învârtim în cerc și creăm alte și alte labirinturi deci succesul ar fi, de a ne elibera.

Detașarea de absolut orice, de a trăi momentul prezent dar să fim detașați de orice acțiune să privim totul ca pe o lecție de viață în acest fel ușor, ușor ieșim din labirint spre lumină.

Dar lecția cea mare din arborele genealogic este iubirea, pentru că noi avem nevoie de forța lor pentru a reuși să ieșim din acest labirint. Când noi reușim să ieșim din labirint și să devenim liberi atunci într-adevăr începem să creăm o viață pe care o vrem, începem să devenim cocreatori cu universul.

Ne reamintim cine suntem, pentru că ne conectăm la conștiință supremă, intrăm în fluxul energetic divin. Defapt noi toți suntem unu și când tu ești supărat pe cineva ești supărat doar pe tine. Noi toți suntem lumina, suntem unu.

Nela Chirilă, președinta Holistic Work, Constelator familial

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page