top of page

Reguli pentru a fi uman


În fiecare zi vei avea ocazia să înveți lecții la această școală, poți să iubești lecțiile ori să te gândești că aceste lecții sunt inutile, nu există erori, există doar lecții, evoluția e bazată pe procesul de examene, experimentări, falimente, erori, experiențe, succese.

Totul va face parte din procesul tău de evoluție, o lecție îți va fi propusă de atâtea ori până când o vei învăța, o lecție îți va fi prezentată sub diverse forme până când o vei înțelege, când o vei înțelege poți să treci la lecția următoare, nu se va termina niciodată de învățat lecții.

Nu există parte din viață care să nu aibă lecții, atâta timp cât ești în viață sunt doar lecții de învățat. Alții sunt în mod esențial vor fi reflexul tău. Poți să accepți să înțelegi reflexia, lecția, ori poți să refuzi lecția care îți este predată de acea persoană și va veni propusă de altă persoană.

Dacă ceea ce reflectă nu ai înțeles încă dacă refuzi, refuzi o parte din tine, ceea ce faci în viața ta depinde doar de tine, ai toate posibilitățile, toate resursele de care ai nevoie, ceea ce faci depinde de tine.

Alegerea îți aparține răspunsurile sunt în tine, răspunsurile întrebărilor vieții sunt în tine, tot ceea ce ai nevoie să observi e necesar doar să ai încredere și să asculți, ascultând vei învăța de la încrederea ta și vei reuși să mergi la altă lecție să treci examenul.

Dar lecția cea mai mare este să fii capabil să te iubești, să te accepți, așa cum ești, de a crede în propriile capacități, de a accepta pe alții așa cum sunt, de a crede suficient în alte persoane și de a nu avea milă ci înțelegere, compasiune.

De a recunoaște că altul poate să aibă dreptate, de a recunoaște când ai greșit, în acest fel vei crește, de a accepta că niciunul are un Monopol pe inteligență.

De a accepta că în anumite lucruri altul poate sa fie superior, de a recunoaște frumosul din altul, de a face complimente, de a cere scuze, a deschide o poartă altora în timp ce alții o închid.

De a deschide gura când o mică discuție îți închide gura, de a asculta pe altul fără să întrerupi.

De a suporta lovituri dure fără să vrei să te răzbuni, de a obține succes fără să calci pe alții în picioare, de a te înveseli de succesul altor persoane fără să fii invidios, de a accepta că ești deranjat de alții, de a accepta că alții nu pot fi mereu în formă.

DE A IERTA CU INIMA

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page