top of page

Pactul infantil

Constelații familiali de Brert Hellinger este o metodă de a dizolva nodurile arborelui genealogic care le moștenim de la strămoși și ne influiențează negativ viața. Se poate echilibra, soluționa, compensa și a rezolva ceea ce în acel timp nu a fost posibil.

PACTUL INFANTIL -Pactul infantil nu este o promisiune conștientă a copilului, este o reacție de iubire pentru părinți, participând la evenimentele din viața părinților e un mod de a se dărui total părinților.

În creaturile fragile și vulnerabile care noi toți suntem când venim pe lume iubirea se împletește cu necesitățile primarii.

Nevoia indispensabilă de protecție a copilului și completa dependență de cine îi garantează nutrimentul și susținerea se leagă de sentimentul de iubire cel dat și primit devenind una și aceeași.


Exemple: 1) Dacă te vâd mereu tristă și te simți mereu singură renunț la viața mea pentru a-ți face compania să te fac să râzi etc... 2) Dacă ești bolnavă eu am să te vindec și am să fiu mereu lângă tine până te vindeci. 3) Dacă bunicii te-au trata rău, voi deveni eu parintele tău. 4) Dacă alții te-au dezamăgit atunci voi deveni eu tot ceea ce tu vrei 5) Orice tu ai pierdut eu ți-l port înapoi, sau dacă nu, nici eu nu am să am. 6) Orice tu ai văzut murind și îți lipsește iau eu locul său (am să fiu eu soțul care nu ai putut să-l ai, fiul care nu a trăit, fratele care a murit prea devreme, ori prima ta iubire). 7) Dacă alții nu ta-au recunoscut, susținut, răsplătit am să o fac eu și pentru ei. 8) Orice s-ar întâmpla eu am să împart cu tine soarta ta și am să fiu compensarea ta. Crezi că într-un mod sau altu te privește și pe tine? Fără să dizolvi aceste promisiuni nu poți descărca acele emoții care ne însoțesc zi de zi și ne blochează, rămânând blocați în trecut...

Mai sunt: PROMISIUNILE PRENATALE care sunt asemănătoare, numai că nu intervin pe plan al comunicării biologice ce vin ca informații și copilul răspunde. Răspunsurile sunt pe toate planurile de evoluție la toate nivelurile. IUBIREA NU ARE NIMIC DE-A FACE CU ERORILE, EROAREA NU PUNE ÎN DISCUȚIE IUBIREA, IUBIREA NU ȘTERGE EROAREA, DUREREA SE POARTĂ CU IUBIRE.


Astăzi îți dăruiesc cadoul cel mai mare ce un fiu, fiică poate să facă pentru părinții săi. Eu astăzi și pentru totdeauna te eliberez, de nevoia ca tu mă vezi și să mă recunoști. Eu azi te eliberez de nevoia ca tu să fii divers și să îmi dai mai mult. Eu azi te eliberez de nevoia ca tu să mă iubești cum aș fi vrut eu, să fiu iubit, iubită. Eu azi te eliberez de nevoia ca tu să fii fericită, pentru că eu nu știu să fiu, dacă nu ești și tu. Eu azi te eliberez și tu cu capacitatea mea de a fi fericit nu ai nimic de-a face. Te eliberez azi de nevoia mea ca tu să te vindeci pentru că durerea ta stinge viața mea. De astăzi tu cu incapacitatea mea de a trăi viața mea nu ai nimic de-a face. Eu azi și pentru totdeauna te eliberez de promisiunea că o să te salvez, pentru că dacă îmi dau viața pentru tine eu nu aș reuși să îți scriu destinul tău. Pentru că tu ești pomul iar eu sunt fructul, și nici un fruct nu poate să vindece pomul. Pomul vindecă rădăcinile și fructele vor fi sănătoase. Ceea ce în acel timp pentru o iubire mică am legat, eu astăzi pentru o iubire infinit mai mare te eliberez

DIZOLV ORICE PROMISIUNE ASTÄ‚ZI PENTRU TOTDEAUNA.

Puteți să scrieți această scrisoare separat pentru mama, pentru tata, bunici și pentru ceilalți membri feminini și masculini, pe urmă ardeți scrisoarea și cenușa o puneți la rădăcina unui copac sau plante. Cu mare drag pentru voi, pentru a face ca iubirea să curgă în arborele genealogic, pentru a desface nodurile energetice. Să trăiți destinul vostru căci azi de va-ți da viața pentru ei nu ve-ți reuși să le schimbați destinul.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page