top of page

Orice nume poartă un destin

Actualizată în: 7 feb.

Numele nu se dă din întâmplare chiar dacă pare așa. Numele nu se alege după sonoritate, are un semnificat aparte, are o vibrație aparte. Numele evocă ceva vechi din familie care vrea să fie povestit. Numele reprezintă o urmă pe care să mergi. Numele este ca o obligație de a urma un destin, o misiune de viață.

Este foarte important cine a ales numele mama, tata, bunica, bujicul, nașa, nașul, o mătușă. Numele poartă un destin. Te-ai întrebat de unde vine numele tău, cine a dat acest nume? Dar prenumele știi de unde vine și ce semnifică? Totul are un sens, are o parte de destin de urmat și e bine să știm.

A purta numele unui familiar semnifică a face față cu destinul său, semnifică că ai facut un contract cu acea persoană, să aduci iubire în rădăcini, să dezlegi anumite noduri energetice.

Dar mai poate semnifica forță, privilegiu, putere. La famiile nobile destinul este trasat de familie, de nume și prenume, aceștia au cam puțin de ales, de a trăi destinele lor, să privim la casele reale.

Când se alege un nume semnifică faptul că acel stramoș are nevoie să fie pomenit, onorat, dezlegate nodurile energetice, apoi putem să trăim destinul nostru. Dacă numele nu există în arborele genealogic, oricum are o semnificație. Poate fi o dragoste nedezvăluită, a unuia din familie, o amantă, o veche prietenă, prieten. Poate fi semnificatul numeric, vibrațional.

Exemple: Victoria,trebuie să poarte victorie în arborele genealogic Alba,trebuie spălat un păcat Gabriel, vestitorul în familie, să aducă vești bune în arborele genealogic. Numele religioase pot avea efect protector ori același destin ca al sfântului de sacrificiu. Caută semnificația numelui tău și vei descoperi o parte din destin, din misiunea vieții tale.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page