top of page

Ordinul iubirii

Ordinul iubirii descrie ierarhia naturală în familie .

Fiecare avem trei nivele de conștiință:

  1. Conștiința individuală care reprezintă binele și greșeala, reprezintă responsabilitatea reacțiilor noastre determinate de condiții.

  2. Conștiința familiei noastre biologice care poate să influențeze mai multe generații.

  3. Conștiința grupurilor noastre naționale și etnice negri, albi, rasa galbenă, musulmani, metiși protestanți englezi, nemți, români... etc.

Ordinul iubirii stabilește cine în familie este primul și cine este după, descrie fluxul natural al iubirii începând de la străbunici, bunici, părinți și această ordine include multiple generații. Din experiența transgenerațională aceasta poate influența 7 generații.

Această ordine poate să rezulte în acest fel:

  1. Ordinea apartenenței, orice membru din sistemul familiar are dreptul să facă parte din sistemul familiei, nu poate să fie nimeni exclus pentru nici un motiv.

  2. Ierarhia este o lege de ordine sacră în interiorul familiei orice membru deține o poziție unică de neînlocuit, e specială poziția sa care depinde de momentul nașterii și trebuie recunoscută ca atare, respectată și menținută în sistem armonia. Părinții vin înaintea fiilor, frații mai mari înaintea fraților minori, pentru că viața urmează ordinea temporală și merge urmând o direcție bine precisă din trecut, prezent, viitor. Cine ajunge primul în viață are mai multe drepturi decât cel care a ajuns după, dacă nu se respectă legea se strică armonia în acest fel și într-o întreprindere trebuie ținut cont de ordinea în care au venit în întreprindere și trebuie ținut cont cine a înființat întreprinderea.


Fiecare trebuie să fie responsabil în totalitate de ceea ce face pentru că sunt consecințele care urmează fiecărei acțiuni, fiecărui comportament care au repercusiuni asupra întregii familii, asupra întregului sistem, generând datorii și credițe care se transmit urmașilor dacă "responsabilul" nu își Asumă responsabilitatea de a rezolva și a dizolva acea energie, totul se transmite urmașilor, orice greșeală făcută ori primită de la alții, totul cere o compensare, nu rămâne nimic în univers care să nu fie compensat, să nu fie echilibrat, să nu fie armonizat.

Este foarte important ca într-o relație de cuplu fiecare să dea în mod egal, fiecare să fie un adult din punct de vedere emoțional și economic.

Este legea divină de a menține echilibrul în cartea conturilor cu debite și credițe care se transmite de la o generație la alta. De la un urmaș la altul, cu datoria Supremă de a se purta echilibrul și de a se aduce armonie.

Nu există faptul "ai făcut tu", "tu trebuie să plătești", fiind o familie plătește cel care urmează, dacă cel care a comis datoria nu o rezolvă el nu își asumă el responsabilitatea, va plăti cel ce vine după el generația următoare. Important este de a înțelege că aceasta este legea divină și să înțelegem că doar iubirea dizolvă orice Karmă orice debit Transformând totul în iubire.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


bottom of page