top of page

Instrucțiuni pe care le vei uita la naștere...

"INSTRUCȚIUNI PE CARE LE VEI UITA LA NAȘTERE...

1. Vei primi 7 corpuri diferite și o conștiință adormită. Va trebui să le trezești, să le dezvolți și să le îmbunătățești în mod constant. Privește calm că vei fi simultan în diferite dimensiuni și întreaga lume va fi în tine.

2. Va trebui să frecventezi o școală numită Viața pe planeta Pământ. Fiecare persoană și fiecare eveniment va fi Maestrul tău Universal.

3. Nu există greșeli, ci doar lecții. Eșecul este o parte integrantă a succesului. Nu există victime, ci doar elevi și profesori.

4. Lecția va fi repetată într-o varietate de moduri până când va fi învățată pe deplin. Dacă nu înveți lecțiile ușoare, acestea se vor îngreuna. Când le veți învăța, veți trece la lecția următoare.

5. Situațiile negative și conflictuale sunt o reflectare exactă a stării tale interne. Dacă îți schimbi lumea interioară, lumea exterioară se va schimba și pentru tine.

6. Durerea este un mesager că ceva nu este în regulă cu unele dintre corpurile tale.

7. Respingerea de sine și a celorlalți este baza emoțiilor negative care distrug corpul.

8. Nu există un loc mai bun unde poți fi, decât acolo unde ești acum. Ei bine, este doar locul de care ai nevoie pentru a lua o nouă lecție și pentru a evolua.

9. Tot ce vezi în afară este doar reflexia ta. Poți să iubești sau să urăști ceea ce vezi în ceilalți, pentru că este reflectarea propriilor tale calități sau defecte.

10. Viața construiește un cadru pentru tine, dar fiecare își pictează imaginea, așa cum înțelege viața. Dacă nu ești responsabil pentru ceea ce pictezi, alții vor picta pentru tine.

11. Toate răspunsurile sunt în tine. Tot ce trebuie să faci este să privești mai mult înăuntru tău, și să ai încredere." Sursa: Bianka Luz

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page