top of page

Eu sunt lumina.

Nu există un drum ori stradă care merge spre iluminare. İluminarea nu e un scop, un obiectiv, nu e sfârșitul unei călătorii, aceasta este versiunea minții.

Iuminarea este mult mai mult de atât. Și este mult mai aproape decât ceea ce tu îți poți imagina, semnifică ca tu să trăiești viața cu smerenie și cu multă înțelepciune, să trăiești în prezent să te oglindești în cel de lângă tine și să nu iei nimic la modul personal.

Semnifică ca acolo unde e întuneric să porți lumină, nimic nu te poate îndepărta de Miracolul vieții și acest miracol e oriunde în jurul tău. Deschide ochii mari, stai prezent uită-te în jurul tău și în interiorul tău. Sunteți lumină, sunteți lumina conștientizării, creației Divine fiți lumina și în fiecare clipă oriunde mergeți voi, cei care nu stați în prezent. Nu conștientizați că sunteți lumina.

Dar și asta face parte din călătorie pentru a face diferența dintre lumină și întuneric. Întunericul, dubiu, frică, tristețe, furie, confuzie, toate astea sunt blocajele iluminării dar sunt și lecții sunt lecții, care te ajută să te trezești, care dau origine la cele steluțe care creează lumina întreagă. Fă să lumineze lumina ta interioară ieșiți din istoria timpului din spațiu morfologic al arborelui genealogic. Ieșiți, veniți aici în prezent și aveți încredere, nu sunt blocaje, sunt doar uși, e necesar să le deschizi.

Nu suntem entități separate în această călătorie suntem un miracol suntem magia vieții pe pământ. Haide să trăim aici acum în prezent și să ne dăm voie să luminăm prin fiecare celulă, fii ceea ce ești, lumină, lumina în manifestare Umană. Nela Chirilă, președinta Holistic Work, Constelator familial Trainer holistic

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page