top of page

Eu sunt...

Actualizată în: 17 ian.

Atenție la ceea ce spuneți după ce ați spus EU SUNT... aceste două cuvinte închide în ele o magie, cuvintele sunt vii ele încearcă să fixeze în timp în spațiu esența a ceea ce ești, e ca un dans continuu natural parcă pași se așează singuri, atunci când noi rostim cuvintele cu iubire, conștienți de ceea ce spunem când încercăm să definim ceea ce este în interiorul nostru.

Deci atenție de exemplu dacă tu spui "Eu sunt durere", "Eu sunt o persoană îndurerată", durerea începe să te definească, să fii victimă a durerii.

Nu! Nu ești asta!

Spui "Eu sunt tristă", tu nu ești tristețe, tu ești mai mult de atât. Tristețea e o emoție care să o lași să vină și să plece, nu încerca să te definești prin ea. Toate aceste emoții vin și pleacă.

Noi nu suntem durere, nu suntem tristețe, energia durerii sau o tristeței curge în prezent. Dar tu lasă să se miște, tu nu ești tristețe, nu ești durere, nu ești furie, nu ești frică, nu suntem nici iluminați, nici ignoranți, nici măcar un succes, nici faliment ori o pierdere sau un spațiu.

Suntem totul sau nimic. Gândiți-vă cu înțelepciune când folosiți magia cuvintelor "Eu sunt".

 1. "Eu sunt ceea ce sunt".

 2. "Eu sunt creație divină".

 3. "Eu sunt un spirit".

 4. "Eu sunt...".

Îndrăgostiți-vă de fapt de voi. De voi înșivă. De misterul care vă înconjoară de misterul  a ceea a ce sunteți voi în profunditate. Nu încercați să vă transformați în piatră.

 1. Eu nu sunt numele.

 2. Eu nu sunt ceea ce simt.

 3. Eu nu sunt profesia

 4. Eu nu sunt ceea ce fac.

 5. Eu nu sunt durerea.

 6. Eu nu sunt tritețea.

 7. Eu sunt mult mai mult de atât.

 8. EU SUNT...

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page