top of page

Este o cazualitate ori aniversare ?

Este o cazualitate oare?

Ori este o aniversare a unui eveniment?

Conform studiilor din psihogenealogie o traumă care a fost în arborele genealogic, ori la nivel național, mondial și nu a fost bine procesat momentul au rămas noduri energetice, acel eveniment se va repeta până când se va dizolva energia produsă în acele momente.

Ce se întâmplă acum în loc să onorăm morții din acele evenimente și noi să ne mobilizăm pozitiv, pe prevenție dar cu gândire pozitivă pentru a dizolva energiile din campul morfologic, stăm pe panică, pe frică și continuăm acest lanț al ciclicității, acest tip de eveniment revenind și peste 100 de ani.

ȘI CE AM ÎNVĂȚAT? NIMIC, NE COMPORTĂM EXACT CA ACUM 100, 200, 300... ANI.

ȘI LECȚIA OARE CÂND O ÎNVĂȚĂM? OARE CE SPUN CEILALȚI DIN CELELALTE DIMENSIUNI? DAR PĂMÂNTENII AȘTIA SUNT AȘA DE... AȘTIA NU ÎNVAȚĂ NICI ÎN MILIONE DE ANI LECȚIILE!


Și în trecut au fost familii distruse de moarte de emoții, de traumele evenimentelor.

Dacă mergem să facem o statistică a bolilor după astfel de evenimente, vom descoperi dezastrele făcute de boli datorită emoțiilor trăite în timpul evenimentelor mai mult decât au făcut virușii respectivi.


Fiecare în funcție de cum a trăit evenimentul creează o emoție, poate alții trăiesc frica de faliment, frica de a nu avea de mâncare, frica de a nu reuși, frica de a sta închis, frica de a se îmbolnăvi..., fiecare frică creează o boală.

7-9 generații poate să se repete aceste frici în diferite forme mai grave ori mai puțin grave, pe urmă vine din nou aniversarea.


Totul se poate schimba prin:

  1. Conștientizare

  2. Responsabilizare

  3. Onorarea morților din evenimentele vechi

  4. Onorarea victimelor rămase după evenimente (prin multă iubire)

  5. Schimbare de mentalitate

Tu cum ai trăit aceste evenimente? Care au fost fricile tale? Scrie-le, procesează-le și schimbă-le nu le lăsa să se transforme în boli, în falimente, în cine câte știe dezastre, rupe lanțul ciclicității, schimbă mentalitatea, se vor schimba emoțiile se va schimba VIITORUL.

Tu azi scrii viitorul generațiilor viitoare, de tine depinde cum îl scrii. Plin de frici traume, cu o gândire negativă și pe lipsă.

Acum e momentul să privești în interiorul tău, să te descoperi, să schimbi gândirea, să descoperi puterea ta interioară, să scrii destinul tău, să scrii viitorul urmașilor tăi.

Cum ar fi fost în loc de frică să fi aprins în fiecare zi lumina pentru victimele din evenimentele trecute cu bucurie că am învățat o lecție care ei ne-o transmit.

NIMIC SE PIERDE TOTUL SE TRANSFORMĂ -

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page