top of page

Epoca spirituală

Actualizată în: 7 feb.

"Toți astrologii, în general, au fost de acord că 2020 va fi un an catastrofal. Și asta se datorează Marii mutații cosmice care a început în ianuarie anul curent.

Dar, pe 21 decembrie 2020, tripla conjuncție a lui Saturn, Jupiter și Pluto numită marea mutație cosmică va deschide un nou ciclu de 200 de ani, trecând de la elementul pământ Capricorn la elementul aer Vărsător.

Faimoasa schimbare de paradigmă este împulsul necesar pentru a începe Epoca Vărsătorului care va dura 2150 de ani.

Epoca materialismului se apropie de sfârșit. Acest lucru a început în 1802 odată cu revoluția industrială și până astăzi, o eră materialistă în care cultul corpului, puterea economică, politica și controlul au luat centrul.

Trăim căderea definitivă a sistemului, Capricornul în Astrologia mondială reprezintă sistemul, controlul și autoritarismul din partea statului față de umanitate.

Ceea ce vine din 2021 va fi opusul. Puterea vizibilă (Saturn) va schimba traseul. Va trece de la mâinile conducătorilor săi la mâinile umanității, acest lucru va avea loc în decembrie odată cu intrarea lui Saturn în Vărsător și va aduce o schimbare de valori fără precedent.

Vom opri construirea clădirilor și vom începe să creăm noi paradigme din planul ideilor și invențiilor revoluționare. Progresele tehnologice și științifice vor fi puse în slujba umanității, deoarece Vărsătorul este un semn umanist în care prevalează valorile libertății, egalității, solidarității și frăției.

Cele mai drastice schimbări vor avea loc la mijlocul lunii ianuarie 2021, când Uranus (marele ceas cu alarmă) intră în mers direct (acum este adormit, retrograd). Ianuarie, va fi începutul marii revoluții și trezirea masei critice.

Din 2021 până în 2025 vom observa o creștere a energiei foarte importantă și mai știi ce? Gata cu aspectele tensionate ale marilor titani de 30 de ani!!

Universul compensează întotdeauna și toate aceste aspecte tensionate pe care le trăim când începe noua eră vor deveni treptat aspecte armonice!

Trăim un moment de cotitură atât de important în istoria umanității, fără îndoială că până în 2027 vor fi ani complexi. Ce se va întâmpla în 2025 nu știm exact, dar va fi ceva foarte, foarte bun. Da 2025, și mai sunt 4 ani rămași pentru a ajunge acolo. Trebuie să ne pregătim la toate nivelurile, corp, minte și suflet. Orice se poate întâmpla deoarece Vărsătorul este un semn al SURPRIZELOR și cu toate acele aspecte armonice vor fi cu siguranță foarte plăcute.

Deci, începând cu 21 decembrie 2020 începe curba ascendentă spre dimensiunea a 5-a.

Schimbarea este în Tine. Începe ACUM!" Sursa:Rosalma Cruz

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page