top of page

Eliberez părinții mei de senzația că au falimentat cu mine

Actualizată în: 7 feb.

Eliberare de senzația de faliment. Eliberez pe parinții mei de senzația ca au falimentat cu mine. Eliberez pe fiii mei de nevoia de a mă face orgolioasă, că își pot scrie destinele lor, cum le dictează inima lor. Eliberez partenerul meu de obligația de a mă mulțumi. Nu îmi lipsește nimic, învăț mereu de la orice vietate.

Mulțumesc bunicilor mei și străbunilor mei pentru că ei s-au întâlnit, iubit, căsătorit în acest fel eu sunt azi aici acum și respir această viață. Îi eliberez de falimentul din trecut și de dorințele care nu le-au îndeplinit. Sunt conștientă că au făcut ceea ce era mai bine în bază la informațiile care le aveau. Îi onorez și îi respect, îi consider nevinovați, inocenți.

Mă dezbrac în fața voastă, nu ascund nimic și nu trebuie să dau nimic la nimeni. Sunt fidelă mie însumi.

Mergând cu înțelepciunea inimii sunt conștientă să-mi respect programele mele de viață renunțând la fidelitatea invizibilă și vizibilă de familie, de a nu mă abate de la destinul meu.

Renunț la rolul de salvatoare, de a satisface necesitățile altor persoane. Învaț din erorile mele și doar cu iubire, binecuvântez existența mea și felul cum mă exprim, chiar de sunt persoane care nu mă înțeleg.

Dar mă înțeleg pentru că istoria mea doar eu am trăit-o, știu cine sunt, știu ceea ce simt, știu ceea ce fac.


0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page