top of page

CELE 7 LEGI SPIRITUALE

Cele 7 legi spirituale. O sămânță nu trebuie să facă eforturi pentru a deveni un copac - pur și simplu crește cu grație.

1. LEGEA POTENȚIALULUI PUR

- Fă-ți timp pentru liniște, pentru "a fi". Meditează 30 minute de două ori pe zi. Fii atent la stările de conștiință. Sămânța nu trebuie să facă eforturi pentru a deveni un copac - nu face decât să își urmeze evoluția naturală, cu grație. Potențialitatea pură tinde să treacă din starea sa latentă în starea de manifestare. Și atunci când realizăm că propriul nostru Sine este pură potențialitate, ne aliniem la puterea din natură care face ca totul să devină manifestare.

2. LEGEA GENEROZITĂȚII

- Azi, oferă oricui întâlnești ceva în dar: un compliment sau o floare. Acceptă darurile cu recunoștință. Fă bogăția să circule oferind și primind grijă, afecțiune, apreciere și iubire. A da și a primi sunt două aspecte distincte ale circulației energiei în univers. Și din dorința de a da ceea ce căutăm, menținem circulația abundenței universului în viața noastră.

3. LEGEA KARMEI

- Fiecare acțiune generează o energie care se întoarce la noi cu aceeași forță. Acțiunile care aduc fericire și succes altora asigură un flux de fericire și succes și către noi. Culegem ce semănăm. Iar când inițiem acțiuni care aduc fericire și succes altora, fructul karmei noastre este fericirea și succesul.

4. LEGEA EFORTULUI MINIM

- Acceptă oamenii, situațiile și evenimentele așa cum vin. Asumă-ți răspunderea pentru orice situație pe care ai creat-o și pentru toate evenimentele considerate probleme, pe care le-ai generat. Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra punctul de vedere. Fă acest lucru cu nonșalanță, armonie și iubire. Când apelăm la forțele armoniei, bucuriei și iubirii, creeăm succes și binecuvântări fără prea mari eforturi.

5. LEGEA INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI

- Orice intenție și dorință conțin în mod inerent și mecanismul prin care acestea se pot transforma în realitate. Fă o listă cu dorințele tale. Ai încredere că atunci când lucrurile nu par să meargă așa cum îți dorești, există un motiv pentru acest lucru. Intenția și dorința, în domeniul potențialității pure, au o infinită putere de organizare. Și când introducem o intenție în terenul fertil al potențialității pure, această putere de organizare infinită va lucra în favoarea noastră.

6. LEGEA DETAȘĂRII

- Fii ceea ce ești și lasă-i și pe alții să fie ceea ce sunt. Nu forța soluțiile - lasă-le să apară de la sine. În înțelepciunea nesiguranței se află eliberarea de trecut, de cunoscut, pentru că aceasta este temnița condiționării de trecut. Și, în dorința noastră de a pătrunde în necunoscut, domeniul tuturor posibilităților, ne abandonăm minții creative care orchestrează dansul universului.

7. LEGEA DHARMEI (A SCOPULUI)

- Caută-ți Sinele absolut. Descoperă-ți talentul. Întreabă-te cum poți servi umanitatea. Folosirea talentelor tale unice și servirea altora aduce cu sine o binecuvântare și o abundență de nedescris. Fiecare om are un dar unic și un talent aparte, pe care îl poate împărtăși cu ceilalți.

Ai grijă de lucrurile care contează în viață. Restul este nisip. Fii unde ești, nu unde crezi că ar trebui să fii.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page