top of page

Cele 3 legi care trebuiesc respectate

Legea a apartenenței

Orice membru din sistemul familiar are dreptul să facă parte din sistem. Deci nu poate fi exclus nici unul, indiferent care ar fi motivul.

Legea ierarhiei ori ordinului sacru

În internul familiei orice membru deține o poziție unică de neînlocuit, o poziție specială în relație cu ceilalți familiari. Acest rol se stabilește din momentul nașterii și trebuie să fie recunoscut, respectat, menținând rolul în sistem pentru a se ține Armonia în arborele genealogic. Părinții vin înaintea copiilor, frații mai mari înaintea fraților mai mici și așa mai departe. Pentru că în viața însăși urmează un flux, o ordine, de asta nu poți merge contra unui curent. Cel care a venit după, îl respectă pe cel care a fost prima, altfel se inversează rolurile și intervine "conflictul" se confundă rolurile se, schimbă rolurile energia vitală numai curge așa cum trebuie.

Legea echilibrului

A da și a primi. Părinții sunt cei mari și dau viața copiilor, în schimb cei mici primesc. Copiii primesc viața de la părinți pentru a fi echilibrul în cadrul unei familii, a unui sistem, trebuie să fie respectată această regulă. Părinții dau iubire fără să pretindă nimic în schimb, iar fiii trebuie să primească cu gratitudine, Mulțumind pentru ceea ce au primit fără să se plângă, fără să judece. Pentru o relație de cuplu partenerii sunt egali (pentru că ambii) sunt adulți și ambii dau și primesc cu echilibru în momentul când unul dă mai mult se produce dezechilibru. Este necesar de a se da și de a primi În egală măsură. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce face pentru că consecințele oricărei acțiuni a tuturor componenților unei familii vor cădea asupra întregii familiei, asupra întregului arbore genealogic, chiar dacă o acțiune este făcută față de cineva din exterior, din afara sistemului se produce un dezechilibru, acel dezechilibru se va întoarce în arborele genealogic și urmașii vor deveni responsabili de ceea ce s-a făcut.

Orice acțiune negativă, orice schimbare de roluri este ca o temă dată pentru urmașii noștri. Ceea ce tu, Eu, noi nu rezolvăm azi, vor rezolva copiii, nepoții, strănepoții ceea ce facem noi astăzi rezolvăm temele Pe care strămoșii noștri nu au reușit să le rezolve.

Tu ce moștenire lași tu copiiilor tăi? Nepoților tăi? Strănepoților tăi? Ai rezolva lecțiile de viață pe care ți-ai luat angajamentul la nivel de suflet să le rezolvi? Ori ai mai adăugat la lista de lecții și altele lecții?

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page