top of page

Acasă ❤

Actualizată în: 7 feb.


E minunat să stai în prezent.

Adevăratul "acasă" este în prezent, este Unicul loc unde tu, te vei simți bine. Eu am găsit acest loc "acasă", acolo în inima mea, care semnifică prezentul, nu pot sta în prezent ducând-mă cu gândul în trecut, ori în viitor. Nu poți sta în "casa" ta, în "casa inimii" tale fiind în câmpul morfologic din arborele genealogic.

Lasă gândurile să treacă, lasă emoțiile să treacă, dizolvă, transformă, pentru că toate astea trec, dar Eu, Eu, Eu nu trec, Eu sunt "Eu" sunt aici.

Deci orice loc unde merg sunt "acasă", pentru că eu sunt acasă în inima mea, e ca și cum aș purta "casa" oriunde merg. Ceva timp în urmă aveam mereu nostalgia de "acasă" și credeam că acest "acasă" e casa fizică și când mergem în România stăteam bine câteva zile pe urmă îmi era dor de Italia, credeam că acolo este "casa", nu îmi găseam liniștea pentru că nu prea stateam în prezent, pentru că încă nu îmi găsisem locul acela Miraculos, Magic de "acasă" din inima mea.

De acel loc de "acasă" nu mă mai pot separa de mine pentru că e în mine, în inima mea. Orice gând, orice senzație, orice sentiment, orice imagine, orice amintire, orice vis, vizualizare, este aici, aici unde sunt eu, este unicul loc unde se întâlnesc toate "acasă", în inimă. Pentru că oriunde voi fi în orice țară în orice timp în orice planuri viitoare acest loc de acum doar el există.

AICI ACUM

AICI ESTE CASA ÎN PREZENT ÎN INIMA MEA

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page