top of page

A fi mama, mamei mele

Semnifică că atunci când mama trece prin traume, divorț, boală, situație dificilă de cuplu, copilul dintr-o infinită iubire, face promisiuni, că va avea el grijă de mamă când va fi mare.

În acest fel copilul asumă un rol care nu este a lui. Trecând în rolul de mamă pentru mamă ori de soț pentru mamă. Copilul chiar de crește și își face și el o viață de cuplu, pe primul loc în viața sa va fi mama, căci se va activa mereu acea promisiune când mama va fi în nevoi. O va face în mod subconștient fiind legat prin cordonul ombilical energetic de acele promisiuni.

Pentru a reuși să intrăm în rolurile noastre trebuie să devenim conștienți, responsabili de a ieși. Noi am intrat printr-o promisiune, noi e necesar să ne responsabilizăm să ieșim.

Este important de o vedea pe mama noastră ca este cea mare, ea poate să își poarte de grijă singură, se poate scrie o scrisoare de dezlegare de promisiuni făcute în copilărie.

Datoria unei mamei, a tatălui este de a binecuvânta copiii în fiecare zi să își trăiască destinele lor, cu nevoile părinților nu trebuie să se ocupe copiii. Asigurândui că sunt în siguranță și când ei trec prin dificultăți.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page