top of page

Încheierea energiilor care nu au fost încheiate în arborele genealogic

Actualizată în: 19 ian.

S-a demonstrat că uităm ceea ce a fost încheiat, arhivat într-un colț al memoriei, iar ceea ce nu este încheiat bântuie pe generații întregi. Un doliu neîncheiat, generații la rând vor purta această energie de doliu în suflet fără să înțeleagă această energie de doliu.

Sunt persoane care nu reușesc să se desprindă energetic de cineva care a murit. Pentru că în momentul când a murit persoana respectivă, nu s-a reușit să se ia la revedere ori să se spună ceea ce avea de spus ori să ceară iertare.

Deci poți alege de a trăi conștient și de a alege să închei din punct de vedere energetic ceea ce era de încheiat cu acea persoană, adică printr-o constelație familială poți să intri în vibrația energiei persoanei respective și să îi spui ceea ce ai de spus, ceea ce îti stă pe suflet, și ceea ce nu ai reușit să spui înainte de a pleca, poate pentru că erai supărat, poate pentru că a plecat pe neașteptate, pentru că erai prea departe, sunt diverse motivele.

Dar important este de a o face acum. Foarte important este de a scrie absolut tot ceea ce ai fi dorit să îi spui persoanei respective înainte să plece, scrie o scrisoarea, atenție să nu acuzi, să ceri iertare, să ierți, de a se debloca toate energiile care au fost blocate, de a lăsa să curgă iubirea, apoi această scrisoare este arsă și dacă este posibil poți să plantezi un pom și această cenușă o pui la rădăcina pomului.

Pentru că în momentul când nu termini ceva rămâne acea energie neterminată mai ales în cazul morților violente sau nedrepte în accidente, morțile fără îngropăciune ori moartea unui copil, poate pot fi și avorturile.

Toate aceste energii neîncheiate, aceste evenimente neîncheiate, rămân ca și cum ar fi suspendate în arborele genealogic și chinuie adesea familii și generații, generații întregi, chiar dacă este vorba despre un secret de familie sau despre ceva nespus, la fel aceste energii sunt în câmpul morfologic și vor chinui adesea generații, generații întregi. Trebuie să se revină la pierdere, la prima pierdere să se vorbească despre ea să se facă un efort pentru a îngropa acel eveniment, a îngropa "mortul"(emoțional), ai spune la revedere, a rezolva ultimul dosar rămas în instanță poate eu știu vă judecați în instanță și nu se dăduse decizia finală.

Este bine de a încheia toate datoriile cu persoana care a plecat, pentru ca să rămână moartea ca ceva încheiat cu iubire, cu pace, cu iertare, a pune capăt tensiunilor cauzate de doliu nefăcut sau de o sarcină neterminată.

Înseamnă că poți trăi după aceea aici acum în prezent pe deplin în această clipă, capabil să înfrunți problemele și fără a mai merge această energie pe generațiile viitoare.

Atenție mare, vei spune poate că tu nu mai ai copii, că nu are la cine să se ducă, Ok. Dar sunt sigură că poate ai frați, poate ai surori, ai verișori și această energie rămâne în câmpul morfologică în arborele genealogic și dacă tu nu ai urmări, sunt urmașii din arborele genealogic de la ceilalți și vor prelua aceste energii blocate, aceste energii să spunem neterminate, un doliu care se duce la nesfârșit pentru că tu nu ai reușit să vorbești cu persoana care a murit, să îi spui cât îl iubești, cât îți pare rău, să îți ceri iertare, să îl ierți, să îi plătești o datorie nu știu, tu știi mai bine ceea ce este acolo.

Deci acest doliu poate fi încheiat cu o astfel de scrisoare cum am vorbit mai înainte ori printr-o constelație familială este mult mai puternic pentru că intri în energia respectivă și se produc toate descărcările emoționale și se încheie acel ciclu, acea energie și nu mai merge pe generațiile viitoare.

Sper că aceste informații ți-au fost de folos. Te îmbrățișez cu mare drag. https://nelachirila.ro/curs-de-constelatori-familiali-cu-obiecte-simbolice/

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page