top of page

Sanatatea Emotionala

Actualizată în: 24 apr.


Cele cinci elemente de care depinde puterea emoțională

Sănătatea emoțională este la fel de importantă ca sănătatea corpului fizic. Sunt cinci elemente care ne ajută să ne dezvoltăm puterea emoțională. Primul este să ne dăm voie să simțim.

„Sunt multe persoane care nu mai iubesc de frică să nu mai sufere ulterior.


Al doilea element este să aflăm ce emoții ne domină. Unii dintre noi sunt mai mereu triști, în timp ce alții sunt permanent supărați sau nervoși.


Al treilea element este cât de repede putem schimba o stare negativă. „Dacă îți ia o zi ca să scapi de o emoție negativă, puterea ta emoțională lasă de dorit.

Dacă îți ia un minut, înseamnă că ai o forță emoțională .


Al patrulea element este cât de mult putem păstra o emoție pozitivă. Dacă reușim să facem asta timp de câteva ore sau o zi, este bine. Dacă ne schimbăm dispoziția de la un minut la altul, e nevoie de timp și răbdare ca să putem menține cât mai mult emoțiile pozitive.


Al cincilea element este capacitatea noastră de a dărui o emoție pozitivă celor din jur. De știut este că emoțiile pot fi nu doar pozitive sau negative, ci și pozitive.

Ambele duse la extrem ne fac rau.


9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Din înțelepciunea Atlantidei

Din intelepciunea Atlantidei "1.- Nu reactiona!! Sa facă ce vor sa facă , sa zică ce vor să zică,te adoră sau te agresează, invață să curgi si să nu reactionezi. Astfel vei tăia karma care înconjoară

Arta de a fi fericit

Există o legătură profundă între fericire și stăpânirea artei nepăsării. Secretul constă în a ști unde să-ți investești energia. Să-ți petreci timpul îngrijorându-te pentru lucruri care nu sunt sub co

bottom of page