top of page

Karma de familie: cum poti vindeca ranile transgenerationale

Karma de familie poate fi prezenta in subconstientul tau, fara sa iti dai seama. Anumite comportamente pe care le ai sunt ghidate de aceasta. Tu poti sa rupi ciclul suferintelor din neamul tau!

Ranile transgenerationale sau traumele transgenerationale sunt un subiect relativ nou pentru noi, iar psihologii abia acum au acumulat suficiente informatii pentru a ne explica ce urmari au asupra noastra. Karma de familie se transmite din mama in fiica sau fiu, de la tata la copil, dar nu e tot. Uneori putem purta traumele stra-stra-bunicilor nostri, pe care nici macar nu i-am cunoscut.

Ce este karma de familie?

Poate ca am aparut intr-o anumita familie pentru anumite lectii si experiente pe care aceasta ni le ofera. Ne pot transmite trasaturi, negativitati, traume si neajunsuri noua si altor membri ai familiei, din generatie in generatie.

Membrii familiei au anumite credinte colective, comportamente si tipare energetice pe care le adoptam pentru ca suntem complet imersati in acel mediu familial. Percepem aceste lucruri ca fiind normale, deoarece copiii sunt foarte impresionabili si absorb conditiile si credintele mediului inconjurator ca niste bureti.

Asadar, indiferent de credintele, valorile si comportamentele pe care le are o familie, noi preluam trasaturi similare. Acestea ne determina sa ne simtim si sa ne comportam intr-un anumit mod. „Cauzele” lor au o multime de „efecte” asupra noastra. In plus, comportamentele noastre provoaca o multime de efecte asupra lor.

Asadar, o familie detine o vibratie colectiva care se transmite din generatie in generatie. Karma se bazeaza pe cauza si efect, iar familia noastra provoaca multe efecte asupra noastra si noi provocam multe efecte asupra ei.

De aceea, uneori ni se intampla lucruri negative desi suntem oameni buni. Sau simtim o anumita frica sau fobie fara motiv, pentru ca nu am trecut prin situatii similare. De multe ori, comportamentele noastre nu sunt ghidate de propriile experiente, ci de karma de familie pe care o purtam!

Din fericire, putem sa intrerupem acest ciclu si sa ne vindecam, pentru a transmite generatiilor viitoare o karma curata!

Constientizeaza si trezeste-te

Realizeaza de unde provine trauma. Vorbeste cu cei mai in varsta membrii ai familiei si incearca sa afli trecutul lor. Sapand adanc in istoria lor, care este si a ta, vei simti un val de eliberare datorat cunoasterii adevarate a radacinilor tale.

8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Rugaciune🙏

Rugăciune sistemică către strămoşi „Vizualizează-ţi părinţii în faţa ta, în spatele lor pe bunicii tăi, în spate pe străbunicii tăi şi pe toți strămoşii tăi. Include aici unchi, mătuşi. Pentru fiecare

Perfectionismul =nu sunt destul de bun

Viața este un drum cu urcușuri și coborâșuri, dar uneori, cele mai valoroase lecții vin parcă prea târziu. Conform psihologilor, aceste lecții includ importanța trăirii momentului prezent, valoarea au

Mintea intuitiva e darul divin

"Mintea intuitivă este un dar, iar mintea rațională, servitorul ei de nădejde. Am creat o societate care onorează servitorul dar a uitat darul" - exprima A. Einstein. Forța intuitivă nu poate fi distr

Comments


bottom of page