top of page

Cele 7 corpuri

“CELE ȘAPTE CORPURI…

Cum există șapte corpuri, deci există și șapte chakre, centri energetici, și fiecare chakră este conectată într-un mod special cu corpul său corespunzător.

1. Corpul fizic: Corpul fizic este punctul de ancorare pentru Sinele tău Superior pentru a explora misterul ființei tale în interiorul fizicii. Este foarte susceptibil la programarea transmisă prin atingere timp de câteva minute după naștere. Păstrează amintirile despre asta și alte vieți.

2. Corp eteric sau astral: Majoritatea karmei, care este o constricție în fluxul universal de energie format prin percepția incorectă, se ține în corpul astral (doar o mică parte este în corpul fizic). Constă din linii albastre de lumină. Produce punctele de acupunctură și chakrele majore și minore prin liniile energetice care se intersectează una pe cealaltă. Unde se traversează de șapte ori, există un punct de acupunctură. Pe unde traversează de 13 ori, există un punct chakra minor. Unde se intersectează de 20 de ori, există un punct major chakra. Acest corp este liniar și este localizat la un centimetru de corpul fizic.

3. Corpul emoțional: Este câmpul auric. Trauma anterioară se ține în primele trei corpuri (corpurile fizice, astrale și emoționale). Prin urmare, pe măsură ce ne depășim trecutul și ne echilibrăm subpersonalitățile, acest corp devine mai clar. Este un câmp curgător care se extinde la aproximativ 14 inci de corpul fizic.

4. Corpul mental: Pe măsură ce echilibrăm cele trei minți, inclusiv creierul stâng și cel drept, corpul mental încetează să blocheze accesul la corpurile superioare. Acest corp este liniar și se află la aproximativ 14 inci de corpul fizic.

5. Corpul emoțional spiritual: Când putem accesa acest corp, începem să trăim în timpul etern, care ne aliniază cu intenția Infinitului. Acest corp este un câmp curgător care se extinde la aproximativ 19 inci de corpul fizic

6. Corpul Mental Spiritual: Informațiile din acest corp conțin specificul privind planul acestei vieți. Când accesul la acest corp este atins, începem să vedem din perspectivă cosmică. Începem să vedem inocența și valoarea fiecărei vieți așa cum oglindește Infinitului fie ceea ce este, fie ceea ce nu este. Vedem că nu există vină, așa că toată judecata se dizolvă fără efort. Acest corp este liniar și se află la aproximativ 19 inci de corpul fizic.

7. Corpul Spiritului: Sunt trilioane de fibre mici de lumină care radiază în toate direcțiile de la centrul forței de viață. Aceasta este o minge de lumină albă de mărimea unui grapefruit. În mai 2007 a fost mutat din spatele buricului în centrul inimii în întreaga omenire. Fiecare creatură vie din cosmos are o bandă de conștientizare printre aceste fibre de lumină din corpul nostru spiritual. De asta suntem noi microcosmosul. Acesta este corpul pe care șamanii îl folosesc pentru a putea schimba forma în animale sau alte forme; plus că folosesc acest corp pentru a accesa realități paralele. Ei mută un punct de iluminare numit punctul de asamblare. Este situat la o lungime de braț în spatele inimii, și puțin la dreapta. Acest corp este un câmp liniar care radiază din centru până la o lungime de braț față de corpul fizic.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Rugaciune🙏

Rugăciune sistemică către strămoşi „Vizualizează-ţi părinţii în faţa ta, în spatele lor pe bunicii tăi, în spate pe străbunicii tăi şi pe toți strămoşii tăi. Include aici unchi, mătuşi. Pentru fiecare

Perfectionismul =nu sunt destul de bun

Viața este un drum cu urcușuri și coborâșuri, dar uneori, cele mai valoroase lecții vin parcă prea târziu. Conform psihologilor, aceste lecții includ importanța trăirii momentului prezent, valoarea au

Mintea intuitiva e darul divin

"Mintea intuitivă este un dar, iar mintea rațională, servitorul ei de nădejde. Am creat o societate care onorează servitorul dar a uitat darul" - exprima A. Einstein. Forța intuitivă nu poate fi distr

Comments


bottom of page