top of page

Vindecare feminității

Vindecarea  începe în momentul în care alegi să vezi, să asculți și să-ți răspunzi ție însăți, la tot ceea ce se agită în interiorul tău. Pentru a prinde formă, viață densă și materială, este nevoie de puțin curaj și responsabilitate de a ieși din zona de confort. Este necesar să o faci pentru că a ajuns momentul de a rechema acea parte a existenței tale, o rechemare plină de iubire de lumină pentru a purta cu sine foarte multe simboluri și învățături vechi. Vindecarea vine în inimă și secretul cel Mare că vine de la feminin. Lao-Tzu a ajuns la iluminare în timp ce era așezat sub un copac, o frunză a căzut din pom, era toamnă și frunza care nu avea nici o grabă coborî zburând, dusă de vânt.

Și el rămase în contemplare observând această frunză până când ajunse pe pământ în timp ce observa frunza care cădea și care se lăsa în această cădere liberă. Și el în același timp lăsa să "cadă ceva" lăsa să" plece ceva "și vântul purta cu sine acel ceva, ce era de purtat". Dacă te limitezi să urmezi valul de energie și să mergi cu valul, el te va purta acolo unde trebuie tu să ajungi. Dar dacă tu înoți împotriva valului, vei activa mintea care vrea mereu ceva să "facă". "Lasă să plece" aceste două cuvinte închid în ele esența feminină.

Stând în "non acțiune" se produce vindecarea polarității noastre, vindecarea femininului din noi cel mai intim, din profunditatea noastră. Iată ce ești tu femeie! Ești chemată de a realiza în acest mod să înfrunți adevărul. Tu gândești că ești ceea ce ești, ai devenit prea mult bărbat travestit în femeie și invers. A venit momentul să lași să plece logica masculină. A înțelege ceea ce ești este călătoria ta de vindecare, pentru tine femeie, parteneră, prietenă, cea care citești. Dincolo de ciclul menstrual de fii ceea ce ești, sunt sigură că tu simți mai mult decât ești, decât ceea ce reprezinți.

Nu este nici un remediu, nici o iarbă, nici o floare, nici un medicament ori o vitamină, care poate să te poarte pe tine spre magnifica descoperire a forței tale interioare feminine și a înțelepciunii tale în această călătorie în templul sacru a naturii umane a corpului tău. A necesitat timp, răbdare, intimitate și un anumit ritm. Poate ai fost bolnavă de seducție, de a avea mereu ceva imediat în această societate unde am uitat valoarea și necesitatea frumuseții a "templului" nostru interior. În această grabă s-a blocat intimitatea cu tine însăți și cu alții, mulțumită unei vechi experiențe strămoșești care te-a conectat la lecțiile vieții, la lecția sacră a sufletului tău.

Ai învățat să guști frumusețea vindecării tale. Dacă femeile vindecă feminitatea ca o boală suntem pierdute. Menstruația este vocea prețioasă plină de conștientizare a puterii feminine, e ca un Izvor sacru în corpul tău, prin care vorbește cu vocea sa ridicată în acele zile prin emisfera dreaptă cea receptivă, feminină, intuitivă, sensibilă, primitoare, stimulată, a venit vremea să începi să percepi îngustul vechi al puterii feminine. Femeile poate au stat prea mult timp încărcate cu lipsuri și au pierdut contactul cu intuitivul, cu vocea interioară a sufletului, cu vocea sufletească care nu mai este feminină și nici masculină ce este un spectru sacru al fiecărui uman. E dificilă analizarea femininului pentru că nu poate fi analizat ci doar simțit, trăit. E nevoie de un dans între două lumi între feminin și masculin care poate fi prima afară apoi înăuntru și invers, între o imensă forță și între opera corpului feminin, între natura intimă și natura universală, plină de iubire și creație retorică.

În timpul menstruației a sarcinii a nașterii ai posibilitatea să intri în contact cu femininul din tine, în zilele când sângerezi ești într-adevăr tu, tu însăți chiar dacă ai senzația aceea că nu ești în totalitate. Adu-ți aminte că sunt zile care reprezintă începutul adevărului de ceea ce ești, de intimitatea ta, de inițierea ta, a puterii tale creative, a purificării profunde și a regenerării totale în fiecare lună, este pentru tine un nou început. În aceste zile să ai grijă de templu tău sacru, acordăi mai multă atenție fiind în contact cât mai apropiat cu aceea parte din tine intimă profundă. Dar ai să te întrebi, ce este femininul în acțiune?

Este să "lași să plece" să nu "faci" să te abandonezi, de a te lăsa atinsă, penetrată, de a fi, de a primi un limbaj prețios care te conectează cu acea parte intimă și adevărată care e conexiunea cea mare cu mama Divină, cu mama Pământ care respiră, care trăiește, care te susține în trezirea sensului de a mări sensibilitatea percepției de ceea ce te înconjoară, de a lăsa acele filtre a raționalității, pe care le pui mereu. Când ești în contact profund cu sensibilitatea ta feminină ai o mare Intuiție. Lipsa înțelegerii femininului ne poartă la reacție, la luptă. Această luptă este în general împotriva noastră și împotriva la ceea ce avem în jurul nostru, împotriva lumii întregi, dar draga mea "Războiul" e terminat pentru că acum tu ești demnă să trăiești "iubirea" și de a fi "iubire".

  1. Ești demnă să trăiesti într-un corp feminin, un "templu sacru" de care să ai grijă de el cu o mare dedicație.

  2. Ești demnă să simți puterea feminină care e moale, primitoare, dar și plină de forță și curaj.

  3. Ești demnă să trăiești iubirea care vindecă, care tratează, să construiești, să produci vibrații de bucurie.

  4. Ești demnă de o iubire cu care să construiești fundația coloanelor, templelor sacre pe acest pământ.

  5. Ești demnă să evoluezi, să crești cu ajutorul "iubirii".

  6. Ești demnă să porți o nouă vibrație de iubire în viața ta.

  7. Ești demnă să lași "să plece" totul cu mulțumire, în onoarea cuplului dintre feminin și între masculin. De a purta ceea ce au lăsat moștenire strămoșii noștri și să construiești una nouă.

Vei putea să te reconectezi la ceea ce ești tu recitând în fiecare zi aceste fraze, simte fiecare cuvânt, simte vibrația energetică și atunci când între feminin și masculin se va instala acordul deplin de iubire, făcut de compasiune plină de iubire, respect și acceptare. Minunata capacitate masculină de a creea activ, de la energia sa compresivă putem să învățăm să vorbim de aceste două "Temple", de aceste două "Vase" cel feminin și cel masculin. A descoperi femininul, este de a intra în grădina secretă care este rebelă, sălbatică, care fructifică, care este verde, care este riguroasă, nutrientă, care vindecă sufletul odată ce ai găsit frumusețea ta feminină, vei putea să porți mereu cu tine în fiecare zi în fiecare clipă, va fi un moment special.

Nu vei mai avea nevoie de ciclu menstrual, pentru a fi feminină, Intuiția ta va fi canalul tău de transmitere a iubirii femininului din tine. Totul nu poate fi descoperit prin control, prin necesitatea de a controla prin frica de a nu pierde, ci este nevoie de a adopta limbajul "inimii". Descoperind puterea ta feminină semnifică să intri în interiorul tău. La autoritatea interioară, la acea înțelepciune, la acea inteligență, la vitalitatea ta.

Și totul vine când tu ești în pace cu tine când toate fotogramele acele dureroase care provin din feminin și masculin, din familia ta de origine, rezultă că sunt vindecate, când într-adevăr ai făcut strada ta și ai ajuns la ceea ce ai fost la început, la sensul de unire cu tot ceea ce reprezinți, cu tot ceea ce ești. O uniune totală în care nu există feminin ori masculin, ci doar există pur și simplu.

Există iubire. Te manifești ceea ce defapt tu ești.

Iubire, creație.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page