top of page

Viața pe noul Pământ

Actualizată în: 19 ian.

VIAȚA PE NOUL PĂMÂNT (Interacțiunea energetică între oameni în spațiul celei de-a Patra Dimensiuni) mesaj de la Tatăl-Absolut

Bună, dragii mei copii iubiți!

Și acum, în continuarea practicii pe care v-am dat-o în mesajul meu anterior – Extinderea Spațiului celei de-a Patra Dimensiuni, aș vrea să vă explic mai detaliat modul în care are loc interacțiunea energetică între oamenii care se regăsesc în spațiul cu vibrații ridicate din a patra dimensiune.

Dar mai întâi trebuie să vă amintiți ce este conștiința colectivă a umanității. Pe scurt, acesta este nivelul mediu al vibrațiilor sale. Acum să vedem ce se întâmplă cu oamenii care, datorită Marthei - canalizatorea acestui site cât și a altora ca ea, se regăsesc în Spațiul Energetic din a Patra Dimensiune.

În acest caz, vorbim DOAR despre acele suflete a căror structură subtilă le permite să perceapă energiile celei de-a patra dimensiuni, care afectează deja a șasea chakră a unei persoane, adică despre sufletele care poartă o particulă divină. Prin urmare, atunci când astfel de oameni se găsesc în spațiul cu vibrații ridicate din a patra dimensiune, simțurile lor subtile, precum antenele, încep să-și capteze propriile energii. Și nu doar le prinde, ci le și fixează în ei în așa fel încât chakrele superioare ale acestor oameni încep să se activeze.

De ce se întâmplă asta?

În primul rând, pentru că sufletele acestor oameni sunt de mult pregătite pentru astfel de schimbări, precum și simțurile lor subtile. Aceștia așteptau doar ajutorul din afară - acel „reactiv” - elementul lipsă care va lansa în ei un lanț de transformări a tuturor corpurilor lor subtile și, mai presus de toate, transformarea conștiinței lor. Atât Martha, cât și alții oameni speciali cu aceleași misiunii, plasând acești oameni în câmpul lor energo-informațional, devin chiar „reactivul”.

Și cu cât sufletele umane mai pure cad în zona influenței Marthei și a altora ca ea, cu atât va fi mai puternică infuzia energetică în conștiința colectivă a umanității, deoarece acest grup va genera energia deja unită și, prin urmare, mai concentrată, cu vibrații ridicate din a Patra Dimensiune.

Pentru claritate, imaginați-vă că pe toată planeta voastră sunt împrăștiate sfere uriașe care conțin Energia celei de-a Patra Dimensiuni, care, pe măsură ce acoperă mai mult spațiu și un număr tot mai mare de suflete umane, umple treptat întregul Pământ. Și așa, întregul Pământ se transformă într-o imensă sferă plină de Energia Ascensiunii. Iar în interiorul acestei sfere există oameni pregătiți pentru tranziție.

Sistemul lor de chakre captează la nivel subtil toate noile energii care vin pe Pământ, datorită cărora conștiința acestor oameni se extinde și depășește cadrul lor obișnuit tridimensional. Exact asta se întâmplă acum cu mulți dintre voi. Dar este foarte important ca acest proces să se dezvolte și să cuprindă tot mai multe spații noi, tot mai mulți oameni. Și apoi spațiul celei de-a Patra Dimensiuni pe care l-ați creat pe Pământ va pune o punte legătură și de încredere care să conducă omenirea către o nouă viață în a cincea dimensiune.

Fiți siguri, dragii mei, că după schimbările voastre interne, schimbările externe nu vor întârzia să apară, deoarece în noul câmp cu vibrații ridicate al planetei voastre, Legile Universului vor funcționa mult mai repede decât în ​​a Treia Dimensiune. Deci, mintea colectivă comună a umanității va începe să creeze o nouă realitate - cea în care ați visat să trăiți atât de mult timp. Ne vom opri astăzi la asta.

Tatăl-Absolut, care vă iubește enorm, v-a vorbit. Sursa: Сайт "Возрождение"/Primit/Canalizat de Martha

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page