top of page

Trei pași să elimini fricile

TREI PAȘI SĂ ELIMINI FRICILE

Frica este o emoție falsă care apare de cele mai multe ori sub forma de gânduri negative: frica de boală, frica de moarte, teama că s-ar putea întâmpla ceva rău etc.

Majoritatea oamenilor încearcă să se opună fricii, apare rezistența. Trebuie să fim conștienți de rezistența noastră pentru a ne putea elibera de ea. Deși există o parte din tine care își dorește să fii plin de pace, de iubire, să renunțe la frici, în același timp ai și o parte care spune: ”nu vreau să fiu liber, nu vreau să renunț la prejudecăți, nu vreau să renunț la control.”

Întrebarea pe care să ți-o pui mereu este: - Cum pot deveni conștient de modul în care îmi pun singur piedici? Cum pot conștientiza dacă mă blochez în a trăi în armonie cu mine însumi, cum pot transforma frica în credință, cum îmi pot manifesta dorințele în realitatea?

Fiecare zi e un nou început

Ce am învățat este că indiferent cât de departe ești pe calea ta de evoluție spirituală și personală, întotdeauna ai șansa de a o lua de la capăt.

Fiecare zi e un nou început. Fiecare dimineață ne da oportunitatea de a spune: - Hai să văd ce pot face azi pentru a mă simți bine. Atunci când începi să îți descoperi blocajele și te eliberezi de ele, începi să fii în aliniere spirituală cu tine însuți și să atragi în viața ta doar ce îți dorești cu adevărat.

3 pași pentru a elimina blocajele produse prin frică

Cel mai mare blocaj este prezența fricii. Când avem gânduri pline de frică și temeri, ne pierdem conexiunea cu puterea noastră interioară.

Pasul 1: Fii conștient de gândurile tale

Atunci când mintea începe să îți arunce gânduri haotice, pline de frică, primul pas să devii conștient de apariția lor. Lasă-le să se manifeste pe deplin, simte-le, oricât de greu ți-ar fi, oricât de dureros este.

Nu trebuie să te judeci ci doar să accepți ceea ce simți și să știi că aceste gânduri te blochează în a fi în conexiune cu tine însuți, cu Universul, cu Divinitatea.

Pasul 2: Roagă-te

Următorul pas după conștientizarea gândurilor pline de frică este să te detașezi de ele prin rugăciune și să permiți energiei Universului și al Divinității să îți ghideze gândurile de la îndoiala spre iubire.

Folosește această rugăciune:

Fac un pas înapoi și las Divinitatea să îmi arate calea.

Este o rugăciune simplă, sinonimă cu ”Fie ce o fi”. Prin această rugăciune tu te lași în voia Universului. Această frază o poți completa cu o altă rugăciune sau nu. Poți spune rugăciunea de mai multe ori, timp de câte minute.

Pasul 3: Calibrează-ți energia prin meditație

Eu meditez zilnic pentru a-mi păstra conexiunea cu Divinitatea și pentru a-mi menține calmul interior. Meditația alungă îndoielile, temerile și limitările și ne ajută să ne conectăm cu fluxul iubirii universale.

Poți alege să stai în liniște meditând, dar dacă ți-e greu să liniștești gândurile, poți oricând apela la meditații ghidate sau programe audio care să te conducă spre liniștea mentală. După 20 de minute de meditație îți vei calibra energia așa cum un muzician își calibrează intrumentul muzical.

Munca noastră este să eliminăm blocajele sau barierele care ne impiedică să devenim conștienți de potențialul nostru. Nu este întotdeauna ușor, dar dacă îți dorești cu adevărat asta, Divinitatea te va ghida, important este să te lași ghidat, să dorești.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page