top of page

Spune: Da, mă accept așa cum sunt

Actualizată în: 17 ian.

A spune DA în acest moment. Da, mă accept exact așa cum sunt. Nu semnifică să abandonez posibilitatea schimbării, nu semnifică căci răspunsurile, soluțiile nu vor ajunge, că tristețea Nu o să plece, că durerea Nu o să se micșoreze, că în clipa următoarea nu va fi o acțiune care să-mi aducă zâmbetul.

Semnifică să fiu complet aliniat cu clipa care conține inteligența Universului întreg, semnifică să am încredere în acel moment din viață, în acea clipă să învăț să las credințele limitative, promisiunile, ideile despre cum ar trebui să fie viața și doar să cred, să cred în conștiința supremă în frumusețea vieții.

Nu voi sări direct la concluzia unui mâine, voi avea încredere în nesiguranța de astăzi, nu am să mă grăbesc spre un răspuns din clipa următoare, am încredere în creativitatea mea că în această clipă vor fi și răspunsuri.

Nu voi încerca să fug spre bucurie beatitudine în viitor, am încredere în ACUM. Am încredere în acest moment, prezent de nesiguranță de durere de orice formă este îmi asum.

Îmi asum responsabilitatea momentului siguranța va veni, va veni la timpul potrivit și la momentul potrivit în clipa potrivită de la persoanele potrivite. Când vor ajunge răspunsuri va ajunge și înțelepciunea și terenul neîncrederii dispare, va fi acoperit de bucuria soluției și își va arăta față bucuroasă care va vindeca durerea până în profunditate.

E ca și cum în fiecare clipă ne naștem pentru că nu există decât "acum", acest acum trebuie trăit în profunditatea lui pentru că în el sunt lecțiile și soluțiile "acum" în prezent deschid portalul spre iubire acum în prezent trăiesc. Nu voi încerca niciodată să sar peste, într-un mâine nesigur. Pentru că ar fi doar o iluzie.

Există doar ACUM.

Trăiește clipa prezentă.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page