top of page

Schimbarea credințelor prin Psych-k

PSYCH-K® este o metodă rapidă, sigură și eficientă ce produce modificări la nivelul subconștientului și permite eliberarea de toate credințele care ne opresc din a ne dezvălui întregul potențial:spiritual,fizic,emotional,mental,profesional.


Cum ne influențează credințele limitative?

Credințele limitative reprezintă felul în care ne percepem pe noi înșine, lumea care ne înconjoară și viața. Ele sunt adânc înrădăcinate în noi și sunt percepute ca niște adevăruri  absolute.

CONVINGERE

Gând

ACTIUNE

REALITATE

Cum se formează credințele limitative?Ele se formează ca urmare a experiențelor semnificative de viață trăite, ce pot fi pozitive sau negative și acționează asupra noastră, fără ca măcar să ne dăm seama. Fără să fim conștienți, încă din prima secundă a existenței înmagazinăm o multitudine de obiceiuri, reflexe, cunoștințe, trăiri, emoții, credințe și convingeri, care ne pot fi folositoare, dar care pot reprezenta și obstacole ce ne opresc din a trăi viața pe care o vrem.

“Eu merit să am parte de tot ce îmi doresc.

Viață mă iubește iar eu iubesc viața.

Viața mea este o binecuvântare în fiecare zi.”

“…ADN-ul este controlat de semnale din exteriorul celulei, inclusiv de mesajele energetice emanate din gândurile noastre pozitive și negative.” 

De ce e bine să schimbăm gândurile limitative? În cartea sa “Biologia credinței” (The Biology of Belief), Dr. Bruce Lipton descrie felul în care subconștientul și convingerile noastre limitative ne pot sabota întreaga viață și întregul organism.Bruce H. Lipton, Ph.D., un renumit biolog celular, descrie căile moleculare precise prin care se întâmplă acest lucru. El demonstrează modul în care gândurile definesc întreaga noastră structură celulară, definindu-ne astfel trăirile, emoțiile, starea fizică și nu numai.

Cum funcționează

PSYCH-K®?

PSYCH-K® este o metodă profundă care folosește toate nivelurile minții:

conștiente

subconștiente

supraconștiente

Pentru a transforma condiționările limitative și interpretările stresante pe care le putem percepe.

PSYCH-K®  nu doar aduce la suprafață credințele care ne sabotează, care nu ne mai servesc, ci se concentrează pe schimbarea credințelor subconștiente cu intenția de a schimba, de asemenea, comportamentul, sentimentele și interpretările în viață. 

Prin această tehnică ne identificăm credințele, devenim conștienți de ele și de felul în care ne influențează percepția de sine și deciziile. Tehnica ne ajută să schimbăm credințele distructive și să dăm putere credințelor care ne susțin în a deveni mai puternici și stăpâni pe viața noastră.


Beneficiile PSYCH-K®?

 • Te ajută să ai o viață sănătoasă și fără stres

 • Te eliberează de traume și nesiguranță

 • Crește încrederea în sine și în puterea de decizie

 • Te ajută să te lași de vicii și nesiguranțe

 • Facilitează vindecarea fizică cât și starea mentală și emoțională

 • Crește nivelul de conștiință și prezență

 • Ajungi să ințelegi mai bine cine ești cu adevărat

 • Te ajută să ai relații armonioase atât cu cei din jur cât și cu tie însuți

 • Te învață să te iubești mai mult și să apreciezi propria persoană

 • Contribuie la împlinirea dorințelor

 • Aduce abundență în viața ta (sub toate formele: materială, spirituală, energetică, emoțională).

 • Definește-ți singur fericirea !Alege să trăiești o viață fericită aici și acum !

 • Dorești o sedinta ?

 • Te aștept cu mare drag sa lucram impreuna.

10 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce este o genograma?

puteți numi o genogramă un arbore genealogic deoarece reprezintă vizual descendența și descendența unei persoane. Dar această diagramă este mai mult decât informațiile obișnuite pe care le vedeți într

Iubirea nu rănește!

Amintirile iubirii nu se șterg niciodată. Ele ghidează și influențează omul mult timp după ce sursa lor de stimulare a dispărut. Orice om care s-a simțit motivat odată de iubirea autentică știe cât de

Comments


bottom of page