top of page

Să ajungi resursele arborelui

Pentru a realiza vocația profesională avem nevoie de atinge resursele arborelui nostru genealogic în care sunt prezente forța, energia, resursele și inteligența pe care strămoșii noștri au dezvoltat-o pe parcursul secolelor trecute în timp ce făceau față dificultăților.

Competențele și talentele sunt puse la dispoziție prin ADN, este moștenit de părinții noștri de la strămoși, a fi mulțumiți și accepta darul lor care a ajuns la noi prin părinții noștri acceptâm să devenim liberi.

Dacă suntem în conflict cu familia noastră de origine și îndurăm resentimente ori îi judecăm sau îi disprețuim pe părinți nu vom fi în gradul de a ajunge la talentele arborelui genealogic.

A rezolva un conflict nu semnifică să te pui sub picioarele părinților. Să trăiești sub ordinul lor. Ci semnifică de a accepta sursele, competențe și energia care vine de la ei și noi să o utilizăm în modul cel mai bun pentru a reuși să ne facem un destin cât mai frumos.

Acceptând Moștenirea de la strămoși avem nevoie de mai multe etape:

- Prima etapă de a înțelege vocația ta, care este proiectul tău, de a confrunta proiectul tău cu ceea ce a fost interzis în arborele genealogic, cu codul familiei și de a deznoda conflictele familiare cu iubire și respect.

- Etapa a doua de a urma canalizarea propriilor aptitudini, de a urma propria vocație și se cere mental permisiunea familiei tale de a urmă noi învățături.

- A treia etapă este de a te lăsa îndrumat de un profesor într-un fel spus de a fi Ucenicul unui profesor, de a beneficia de experiența practică a profesorului și pe urmă să te pui în joc cu forțele proprii Creative și să îți ajungi succesul.

- A patra etapă este să devii autonom și să ai încrederea în tine să îți asculți intuitul semnificând că tu ești mereu în prezent conectat în câmpul de conștiință suprem care te ajută să intuiești pasul următor.

Poți intui pasul următor care are legătură cu arborele genealogic și tu să deprogramezi cu iubire și respect. Poți depăși multe blocaje, acolo unde strămoșii nu au reușit, tu să reușești, asta semnifică Să trăiești în prezent, să fii un bun Observator să îți asculți intuiția, să vezi legăturile cu arborele genealogic, să le poți deprograma cu iubire și respect și să poți merge pe destinul tău. Te poate ajuta o constelație familială, un test kinesiologic emoțional, afirmații pentru a crea o nouă rețea neuronală, iar acolo unde tu nu vei reuși singur poți Cere ajutorul ca cineva să te susțină pentru o perioadă de timp.

Acum am să te întreb:

Îți place ceea ce faci sau faci doar ca să supraviețuiești? E o profesie pe care ai ales-o tu? sau au ales-o părinții tăi? Simți că face parte din destinul tău ceea ce faci? Ești într-o relație care te satisface? De ce crezi că ai intrat în această relație? Se aseamănă cu relația părinților tăi Sau a strămoșilor tăi? Încearcă să îți pui mereu întrebările astea.

Asta nu semnifică că trebuie să schimbi de azi pe mâine la 360 de grade viața ta. Dar poți să conștientizezi să responsabilizezi, să vezi toate conexiunile cu arborele.

Să  aduci schimbări din interiorul tău și să îți îmbunătățești destinul pentru că nu faptul de a ieși dintr-o relație imediat poate fi îmbunătățit destinul tău, poți să porți în viitoarea relație aceleași tipare, aceleași credințe dacă tu nu ai înțeles "de ce-urile" a De ce ai intrat în ea și cu cine avea asemănare din arbore în momentul când Vei înțelege toate astea vei putea îmbunătăți relația ori vei putea ieși din ea cu iubire, cu respect pentru ceea ce ai avut de învățat.

Deci tu ești mulțumit de viața ta? Ești curios să faci o analiză transgenerațională? Să faci o constelație? de a vedea conexiunile cu arborele tău și de a deveni stăpânul destinului tău?

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page