top of page

Rugăciune

Actualizată în: 17 ian.

BERT HELLINGER "Vă mulțumesc dragi părinți, bunici și toți strămoșii mei pentru că mi-ați țesut strada, cu imensă mulțumire pentru imensitatea viselor voastre care au devenit realitatea mea de azi.

De aici cu multă iubire, fac lumină asupra tristeții care a fost în generațiile trecute. Dau lumină furiei, la cei care au plecat prematur trimit lumină, bunicilor care nu au reușit să exprime ceea ce voiau, tragicilor destine a strămoșilor trimit lumina.

Aprind lumină destinelor celor tineri care au plecat prea devreme. Dau lumină și bucurie, la istoriile repetate de mai multe ori.

Dau lumină la ceea ce nu s-a spus și la secretele din familie. Aduc lumină în istoriile pline de violență și ruptură în cupluri, părinților, fiilor și fraților fie ca timpul și iubirea să le unească din nou.

Aduc lumină tuturor amintirilor limitate de sărăcie și tuturor credințelor distructive, negative care sunt asupra sistemului meu familiar.

Acum și aici semăn din nou speranța, bucurie, unire, prosperitate, echilibrul, înțelepciune, credință, forță, iubire, iubire, iubire.

Să fie toate generațiile trecute și viitoare aici acum, în acest moment să fie acoperite de curcubeul de lumini care vindecă, care restaurează, regenerează corpul, sufletul și toate relațiile.

Fie ca forța și binecuvântarea de astăzi să ajugă toate generațiile trecute și viitoarea spre binele fiecăruia. Așa să fie! Așa este."

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page