top of page

Reprogramează mintea ta!

Actualizată în: 10 feb.


Auziţi din ce în ce mai des oameni vorbind despre acest aspect al vieţii. Gândurile noastre ne determină viaţa, aşa că ar fi bine cumva să încercăm să le schimbăm, să le înlocuim pe cele negative cu cele pozitive şi astfel să atragem în viaţa noastră lucruri noi şi din ce în ce mai bune.

Bine, bine, dar cum putem face asta? Cum dăm viaţă gândurilor care să ne schimbe şi să le înlocuim pe cele care ne limitează? Bune întrebări, nu-i aşa? Cu ceva timp în urmă exact la schimbarea moduluide a gândi îmi stabilisem prioritatea. Într-un articol anterior vorbeam de cât de important este dialogul nostru interior.

Tu ce îţi spui ţie? Este capital acest aspect.

Ceea ce ne spunem în fiecare zi, oră, minut, secundă, afectează în mod direct ce şi cum gândim şi simţim despre noi înşine.

Se spune că noi suntem cei mai puternici şi înfocaţi critici ai noştri. Hai să ne gândim la câteva exemple, de genul, „iar am uitat să iau cartea prietenului meu şi îţi spui cât de uituc eşti”, „nu a râs nimeni la glumele care le-am spus pe parcursul prezentării, sunt un vorbitor groaznic şi poate ar trebui să mă las” şi exemplele pot continua la nesfârşit.

Acesta este un tip de dialog interior negativ . Ştii cât de puternic este limbajul negativ?

Mai devreme sau mai târziu acesta pătrunde în subconştientul tău şi face casă bună cu modalitatea ta generală de a gândi în viaţa de zi cu zi.

Practic, în mod repetat te autolimitezi şi te autosugestionezi în direcţia greşită.

Mai departe ni se va părea că ceea ce gândim este corect şi avem dreptate. Ne tăiem singuri posibilitatea de a atrage lucruri bune în viaţa noastră, ne sabotăm fericirea, ne distrugem calea de atragere a abundenţei, a iubirii şi a altor lucruri pe care le merităm. Da, oricine le merită!


Ce este de făcut? Schimbarea este necesară, schimbarea mindsetului, un nou set de gânduri, de afirmaţii, de mod de a spune frazele, o nouă comunicare mai eficientă şi un altfel de dialog interior, este timpul pentru afirmaţiile pozitive.

Pe termen lung, ele vor înlocui treptat setul tău de gânduri, se vor instala ele în subconştient şi vei vedea că începi să înregistrezi progrese. Mici la început, dar victorii mici, constante, reprezintă cheia succesului.

Mintea ta va învăţa să nu mai vadă obstacolele, ci oportunităţile. Eşti pregătit să încerci? Sau viaţa ta este în roz cum se spune şi totul este bine, eşti fericit la serviciu, afacerile îţi merg din plin, relaţia de cuplu este magică, banii curg prin conturi fără să faci mari eforturi, faci totul cu o plăcere şi o intensitate maximă, practic nimic şi nimeni nu îţi stă în cale?! Te rog să-ţi răspunzi chiar tu la această întrebare pentru că este răspunsul tău interior. Este dialogul tău şi doar tu eşti responsabil de el.

Dacă te-ai hotărât să încerci te felicit şi vreau să-ţi spun un lucru: va fi dificil pentru că subconştientul nostru este orientat către eficienţă şi conservarea energiei şi este foarte probabil să se opună la ceva ce contrazice vechea programare.

Ştii ce este cel mai interesant?! Este chiar foarte simplu, pentru că tot ceea ce faci este să citeşti ZILNIC afirmaţii care să te schimbe. Da, zilnic, în mod repetat şi pentru a fi şi mai eficiente şi mai convingătoare le poţi rosti uitându-te în oglindă. Cred că acum vei spune că am înnebunit cu totul şi vreau să-mi bat joc de tine. Te asigur că intenţia mea este bună şi singurul care îşi poate bate joc de tine eşti doar TU.

Să revenim. În fiecare zi, citeşte afirmaţii cu o putere din ce în ce mai mare, cu pasiune, cu convingere şi cu credinţă că vor funcţiona.

Şi bineînţeles cu voce tare. Fă asta cu bucurie pentru că vei vedea că vor începe să funcţioneze şi atunci chiar te vei entuziasma cu adevărat. Este simplu, de fapt nu a fost niciodată complicat, doar viaţa, societatea, mediul în care trăim, prietenii şi familia fac ca totul să fie complicat.

Tu eşti mai puternic decât toţi şi toate şi vei reuşi. Dacă eu am putut şi tu poţi, pentru că dacă unul din specie a reuşit atunci înseamnă că orice exemplar din specie poate.

Mă gândesc în permanenţă cum pot ajuta oamenii pentru că unul din scopurile mele şi care face parte din viaţa mea cea adevărată, care mă face fericit şi care îmi face plăcere este chiar acesta, să ajut oamenii cu orice pot, oricând pot, oricum pot. Vreau să dau valoare oamenilor pentru o viaţă din ce în ce mai bună.

Acum îţi propun să trecem la treabă şi în continuare vei găsi exemple de afirmaţii pozitive, pe care le poţi utiliza şi folosi chiar începănd de astăzi.


1. În fiecare zi evoluez din ce în ce mai frumos şi din ce în ce mai luminos.

 

2. Mă iubesc ,ma onorez,ma respect mine şi permit şi altora să mă iubească,onoreze,

respecte.


3. Îmi place cum mă simt atunci când sunt atenta la nevoile mele .


4. Frica este doar un sentiment, face psrte din mine,este creatia mea.O ascult ,o iubesc ,o transform.


5. În fiecare zi imi ascult intuitia, am încredere totală în intuiţia mea.


6. Mă relaxez şi mă bucur de ceea ce am ,de ceea ce sunt.


7. Inima mea este un magnet care atrage tot ceea ce este mai bine pentru evolutia pea ,pentru pacea mea interioara.


8. Prosperitatea mă înconjoară,prosperitatea curge spre mine şi prin mine.


9. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc!

Pentru ceea ce sunt ,pentru ceea ce am.


10. Sunt făcută să fac lucruri măreţe.


11. În fiecare zi îmi dăruiesc iubirea, pasiunea, talentul şi bucuria ca un dar pentru lume.


12. Orice limită este o creatie a mintii. .


13. Totul este bine, aici, acum.


14. Am încredere în univers că ma sprijina in orice situatie.


15. Pacea vine atunci când renunţ la control .


16. Astăzi îmi deschid mintea către oportunităţile nelimitate din jurul meu.


17. Oportunităţile sunt peste tot şi eu aleg să le văd.


18. Experienţele mele de astăzi sunt lectiile care ma ajuta sa evoluez.


19. Toate relaţiile mele mă ajuta sa evoluez.


20. În fiecare zi ascult frica ,o iubesc şi îmi deschid inima spre ascultare .


21. Sunt un partener ideal pentru partenerul meu ideal.

 

Ce părere ai? Să ştii că nu sunt bătute în cuie şi poţi să le creezi pe ale tale. Tot ce ai de făcut este să eviţi negaţiile, să pui în ele motivaţie, încredere, să fii recunoscător, să le îndrepţi către binele suprem al tău, al celorlalţi şi al universului. Se aplică în orice arie din viaţa ta, indiferent că vorbim despre familie, prieteni, afaceri, oportunităţi, sănătate, prosperitate, iubire, viziune, dragoste de sine, de partener, de viaţă, de univers.

Fă un efort să implementezi aceste afirmaţii în viaţa ta, astfel creierul tău le va percepe ca un nou obicei şi se vor instala în subconştient, vor deveni practic obiceiuri, obiceiuri sănătoase. Vei vedea că vor începe să apară rezultatele pozitive, acele mici victorii care te vor impulsiona şi alimenta cu motivaţie şi încredere, astfel încât tu şi ceea ce iubeşti să aveţi o viaţă mai bună, adevărată, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna.

Sunt convins că, uşor, uşor, ai început să realizezi valoarea articolelor mele, a pasiunii şi a sincerităţii cu care sunt scrise, aceasta fiind calea adevărului pe care îmi doresc ca din ce în ce mai mulţi oameni s-o îmbrăţişeze şi să contribuie astfel la creşterea conştiinţei umanităţii şi a îmbunătăţirii vieţii pe pământ.

Închei în acelaşi ton de optimism şi dorinţă pentru bunăstarea ta fizică, mentală, spirituală, materială şi îţi urez din toată fiinţa mea:

Zi de zi sub toate aspectele merg din bine in mai bine.
Îmi permit ca mâine să fie mai bine decat azi!

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Sanatatea Emotionala

Cele cinci elemente de care depinde puterea emoțională Sănătatea emoțională este la fel de importantă ca sănătatea corpului fizic. Sunt cinci elemente care ne ajută să ne dezvoltăm puterea emoțională.

Din înțelepciunea Atlantidei

Din intelepciunea Atlantidei "1.- Nu reactiona!! Sa facă ce vor sa facă , sa zică ce vor să zică,te adoră sau te agresează, invață să curgi si să nu reactionezi. Astfel vei tăia karma care înconjoară

Comments


bottom of page