top of page

Prima mea experiență ca proiect de lucru

Actualizată în: 7 feb.

“Atunci când vrei să darui din iubirea ta, din fericirea interioară, Universul îți poartă oamenii potriviți la timpul potrivit sa darui si să primesti daruri” – Nela Chirilă

Și mi-am dat seama căci copilul meu interior era puțin speriat; și atunci m-am centrat în interiorul meu și mi-am zis: pentru prima dată în viața mea, un curs pentru mine a fost mai mult un curs de diploma de calificare.

Cursul de profesor de yoga prin râs pentru mine a însemnat un dar divin, o misiune de viață.

“Cursul de profesor de yoga prin râs pentru mine a însemnat un dar divin, o misiune de viață” – Nela Chirilă

Profesorul meu, Richard Romagnoli, asta mi-a transmis: “Râsul vine din interior, e bucuria de trăi, de a simți cum viața curge prin corp, de a împărți această bucurie cu cei din jur”.

“Râsul vindecă răni interioare și înseninează chipuri” – Nela Chirilă

Eu am pășit în această școală în varful piciorelor dar cu credința de a dona din darul pe care l-am primit și eu; acela de a fi eu însumi. Gândeam căci copiii de azi sunt fericiți și cu tot modernismul de azi cine știe cum vor privi yoga prin râs. Dar am găsit copii care purtau cu ei problemele din familie.


Am trăit o bucurie imensă!

Am înțeles în acel moment că atunci când dăruiești ceva din suflet, ți se întoarce înzecit înapoi; am purtat în suflet toate fețele lor senine, zâmbitoare!

“Atunci când dăruiești ceva din suflet, ți se întoarce înzecit înapoi” – Nela Chirilă

Am înțeles că atunci când dăruiești ceva, de fapt îți dăruiești ție însuți.

“Atunci când dăruiești ceva, de fapt îți dăruiești ție însuți” – Nela Chirilă

Profesorul mi-a trimis un mesaj în care îmi zicea că la restul orelor copiii au fost senini, veseli și atenți, mărindu-se capacitatea lor de concentrare.

E atât de minunat, pentru că atunci când râzi se schimbă culorile prin care vezi lumea! Acestea sunt experiențe care te îmbogățesc în interior.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page