top of page

Perfect în imperfecțiune

Actualizată în: 17 ian.

Drag prieten, aș vrea să spun de la început ca în tine nu este nimic greșit.

Nu ai păcătuit niciodată, nu ai fost destinat să fii aruncat la gunoi. În principiu nu a lipsit nimic din viața ta. Tu doar ai gândit că poate alții au încercat să te convingă că nu erai destul de bun, pentru că și ei la rândul lor simțeau că nu sunt destui de buni.

În inocența voastră neavând proba contrarie ați crezut. În acest fel ați trăit toți anii aceștia încercând să vă reparați, purificați și să vă perfecționați. Ați încercat putere, bogăție, faimă, până și iluminarea spirituală, pentru a vă demonstra valoarea voastră.

Dragii mei, ați jucat un joc și știți cum se numește?

"Construiesc o variantă mai bună despre mine comparându-vă cu cine știe care versiune! Și simțindu-vă inferiori ori superiori față de cine?

Și a devenit totul așa de obositor încercând să ajungeți aceste obiective de neajuns, de a încerca să fiți la înălțimea imaginei de ceea ce credeați că vreți să fiți și în acest fel ați simțit lipsa profundă în voi înșivă. Dar voi ați fost mereu perfecți chiar de la început, perfecți în imperfecțiunea voastră.

Imperfecțiunile voastre, anumite defecte, ciudățeniile voastre, gustul vostru unic și de neînlocuit era ceea ce vă făceau adorabili, umani, adevărați, de a fi recunoscuți chiar în glorioasa voastră imperfecțiune ați fost mereu expresia perfectă a vieții, fii adorabili ai Universului, operă de Artă completă, unice în lume, care merită toată bogăția vieții.

Nu se tratează de a fi perfect pentru că mereu ai fost perfect, pentru că sunteți perfecți voi înșivă în divinitatea voastră unică aduceți-vă aminte că o crăpătură în orice lucru este o deschidere pentru a intra lumina.

Ești perfect așa cum ești în imperfecțiunea ta, fii Eric cu tine iubește-te, iubește viața.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page