top of page

Pașii spre forța ta interioara

1) CLARITATE ÎN INTENȚII - a știi ceea ce vrei este primul pas, poate cel mai important pentru a deveni stăpânul vieții tale. O puternică motivație ne ajută să trecem peste obstacole.

2) DORINȚA - este destul de simplu să devii stăpânul vieții tale dacă îți transformi visele în dorințe.

3) ÎNCREDEREA ÎN SINE - este foarte important să crezi în tine. Să crezi în potențialul tău, să îți recunoști valorile să te stimezi.

4) SĂ FACI PROIECTE ȘI SĂ FII ORGANIZAT - Un proiect bine structurat poate fi dus la bun sfârșit pas cu pas.

5) COERENȚA - proiectul tău este necesar să fie ecologic, să fie viabil, bazat pe experiență, informații și să fii perseverent.

6) COOPERARE - este necesar să știi Să colaborezi, să știi să ceri ajutorul și să te lași ajutat.

7) VOINȚA - a te concentra pe proiectul tău ai nevoie de voință, pentru a hrăni perseverența, coerența, e necesar să ții focusul pe finalul proiectului tău.

8) ATITUDINEA - orice repetiție devine un obicei, iar orice obicei devine o atitudine. Deci dacă zi de zi acorzi atenție și ții focusul pe proiectul tău vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

Pentru a deveni stăpânul vieții tale este necesar să îți definești cu claritate ceea ce vrei. Să nu mai amâni, să recunoști dacă ai nevoie de noi informații, de noi specializări. Pentru că deciziile să nu te poarte spre faliment este necesar să hrănești încrederea în tine, pentru că încrederea în tine se construiește, se hrănește.

Este foarte important să ai curaj de a ieși din zona de confort. O altă regulă este foarte important să recunoști când greșești și să îți asumi responsabilitatea atunci când greșești.

Când iei o decizie greșită, să o iei ca pe un succes pentru că tu acolo ai lecția cea mai importantă din acea experiență, este foarte important ca dorința ta să fie alimentată de o energie puternică.

Este foarte important ca planurile proiectului tău să fie foarte minuțioase, dar focusul să fie pe Finiș. Adică să nu stai cu ochii pe fiecare pas și să pierzi focusul de unde vrei să ajungi. Este important de a planifica pașii să fie detaliați, dar focusul de zi cu zi să fie acolo unde vrei să ajungi.

Este important să te folosești de un anumit stimul pentru a obține energia ridicată și de a reuși să ții motivația înaltă pentru a te ajuta să nu te distragi de la focusul final.

Este important să ai aspirații înalte nu numai o dorință, practic dorința ta să o transformi întro aspirație înaltă.

Atenție nu "imposibilă" și înaltă Indiferent de la ce situație economică pleci renunță la limite, renunță la credințe limitative, fii liber, deschis, pentru că dacă alții au ajuns în acel punct unde tu dorești să ajungi și tu poți ajunge.

Deci motivația îți poate hrăni ambiția de a fi, de a ajunge, de a crede că și tu poți să ajungi acolo unde au ajuns alții făcând planuri detaliate vei reuși să găsești acele străzi mai scurte.

Renunță la critică și sărbătorește-te pentru fiecare mic pas, în acest fel te vei motiva să mergi înainte.

Critica este cel mai mare inamic al succesului, e bine să faci o listă cu toate credințele limitative să le schimbi și să le întărești pe cele care le ai, credințele pozitive, mă refer să le dai forță. Nu pot să spun decât mult succes.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page