top of page

Nu te minți că stai bine!

Vechile emoții datând de secole sunt înrădăcinate în corp și se manifestă din noi la o dată fixă, de o dată simțim că ne este cald ori frig, ori avem poftă să fumăm sau să ne punem o vestă, ori să suflăm nasul, să scuipăm, să plângem, resimțim o creștere de adrenalină, ori chiar frisoane care ne străbat șira spinării.

Întotdeauna trebuie să fim atenți la aceste semne, emoții, ele spun ceva, putem găsi soluția fiind foarte atenți la detalii și mai ales la detaliile importante. Unele detalii ne atrag mai mult decât altele fără să putem spune întotdeauna de ce în anumite momente ne simțim parcă eliberați de ceva, ușurați de o povară, respirăm mai bine.

Ne ținem mai drept, chiar dacă lucrezi singur este preferabil să fii ajutat de cineva care să te poarte de mână la un moment dat, de un specialist, pentru că poate pot fi anumite "unghere" și atunci te poți opri din căutare ori poți greși o străduță și până ajungi la Strada Principală durează mult timp.

Deci lasă-te dus de mână la un moment dat de un specialist, este mult mai ușor să ajungi la destinație, este bine să fii ajutat de specialist de a scoate scheletele care sunt ascunse în dulap, pentru că fiecare familie are un schelet ascuns în dulap.

Să nu ne facem că totul merge bine și să încercăm să ne uităm doar în viitor.

"Atenție!" Pentru că noi suntem suma trecutului nostru, a străbunilor noștri. Deci dacă noi conștientizăm, observăm, transformăm emoțiile care vorbesc din trecut prin noi, acum aici în prezent putem pe urmă să ne trăim "prezentul" conștienți responsabili și să creăm într-adevăr ceea ce ne dorim.

Te aștept cu mare drag la cursul de constelații familiale cu obiecte simbolice ori la cursul de analiză transgenerațională prin psihogenealogie.

Nela Chirilă, presedinta Holistic Work Constelator familial

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page