top of page

Nu ești separat de strămoșii tăi!

Ca tu să fii astăzi în această viață, a fost nevoie, doar în ultimele 12 generații, de 4094 strămoși în ultimii 400 de ani.

Un proverb african spune: “Mergi ca și cum în spatele tău ar sta 4 mii de străbuni!”

Ei trăiesc mai departe prin noi. Miile de oameni care au venit înaintea noastră trăiesc prin acțiunile noastre de astăzi.

Cine ești tu astăzi depinde parțial de modul în care sunt sau au fost părinții tăi.

Părinții tăi sunt cine sunt datorită modului în care au fost bunicii tăi.

Bunicii tăi sunt cine sunt datorită modului în care au fost străbunicii tăi.

Într-un fel, bucăți mici din strămoșii noștri trăiesc în generația următoare.

Existând, tu porți bucățile a mii de oameni, pe care, majoritatea, nici măcar nu i-ai cunoscut. Ești rezultatul iubirii a mii de oameni.

Gândește-te puțin: Câte neajunsuri? Câte bătălii? Câtă tristețe? Câtă fericire? Câte povești de iubire? Câte speranțe? … a trebuit ca cei de dinaintea ta să aibă pentru ca tu să fii astăzi aici, în acest prezent.

Deciziile tale de astăzi influențează mii de generații care vin după tine. Gândește-te la asta. Ce lași pentru cei care vor veni?

"Moștenirea epigenetică transgenerațională" teoretizează că purtăm experiențele și amintirile strămoșilor noștri imprimate în ADN-ul nostru, iar constelațiile familiale aduc acest lucru în zona experențială. Astăzi, tu poți vindeca rănile moștenite ale trecutului și îi poți salva pe cei care vin.

Pentru o perspectivă mai amplă asupra acestor aspecte, vă invit să intrați în grupul meu de Constelații familiale si psihogenealogie unde veți afla mai multe despre dinamicile familiale, perspectiva sistemică asupra problemelor din viața noastră și despre evenimentele programate.


5 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Rugaciune🙏

Rugăciune sistemică către strămoşi „Vizualizează-ţi părinţii în faţa ta, în spatele lor pe bunicii tăi, în spate pe străbunicii tăi şi pe toți strămoşii tăi. Include aici unchi, mătuşi. Pentru fiecare

Perfectionismul =nu sunt destul de bun

Viața este un drum cu urcușuri și coborâșuri, dar uneori, cele mai valoroase lecții vin parcă prea târziu. Conform psihologilor, aceste lecții includ importanța trăirii momentului prezent, valoarea au

Mintea intuitiva e darul divin

"Mintea intuitivă este un dar, iar mintea rațională, servitorul ei de nădejde. Am creat o societate care onorează servitorul dar a uitat darul" - exprima A. Einstein. Forța intuitivă nu poate fi distr

1 Comment


Guest
May 27

Mulțumesc pentru momentul oferit de iluminare...de respiratie .... și de inspirație! la ritmului haotic de viată pe care ni l -am creat cu toții !😘

O reală plăcere să vă citesc ! Mădălina

Like
bottom of page