top of page

Nu am dreptul să trădez

Este posibil că ai avut o copilărie fericită dar existența este condiționată de o fidelitate absolută față de arborele genealogic al familiei. În mod subconștient devenim fideli modului de gândire a părinților, comportamentelor lor.

Sunt importante comportamentele sociale, religioase, ideologice, estetice, afective a familiei și a societății, în realitate o persoană poate să se simtă iubită de familia sa doar dacă nu face nimic să iasă din tiparele societății și tiparele arborelui genealogic.

Dacă o mamă a urât bărbații începând de când era o tânără și fata va urâ bărtații, ori un tată a urât femeile nici o fată nu este bună pentru băiatul lui.

În acest fel va exista trădarea și din partea feminină și din partea masculină. La fel poate fi din punct de vedere profesional dacă să spunem tatăl, mama consideră că nimic nu poate funcționa decât "comerțul" exact cum au făcut ei se poate ajunge la faliment în orice domeniu și doar în "comerț" poate să funcționeze și la nivel național funcționează la fel aceleași modele ca în arborele genealogic.

La fel se poate întâmpla cu politica, sport-ul și multe altele.

Asta este la mod subconștient: "nu am dreptul să trădez". Se poate fi fideli stutului social, financiar la nivel subconștient și chiar de dorința conștientă este de a depăși nivelul lor, va exista mereu un autosabotaj de a rămâne ori de a se întoarce mereu la același nivel.

Pentru a depăși acest nivel de fidelitate invizibilă e necesară conștientizarea, responsabilizarea, iubirea strămoșilor așa cum au fost și de ne dă permisiunea să depășim stadiul lor.

Dar ceea ce este cel mai important este de a cere binecuvântarea părinților de a le depăși statutul social și financiar.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page