top of page

Isus Hristos a înviat în sufletul meu

Vă doresc Paște binecuvântat. Atenție mare la mesajul Domnului nostru Isus Hristos.

Căci noi suntem cei morți care stăm pe linia timpului în destinele morților din MORMÂNT. Noi trebuie să ne trezim, să inviem în credință, să trăim aici vii în credință și iubire divină, pentru noi este mesajul învierii. În fiecare an a transmis același mesaj de la răstignirea lui și înviere și noi tot acolo suntem adormiți în morminte. De noi suntem energie, sufletul nostru energie, suntem cu corpul aici dar în totalitate adormiți.

Pentru că sufletul este pe linia timpului în arborele genealogic, adică în lumea celor morți. Trezirea dragii mei este pentru noi. Să îi onorăm pe toți din arborele genelogic, plini de smerenie și să ne desprindem de destinele lor trezindu-ne și trăind aici acum accesând corpul cristic, corpul de lumină în noi prin smerenie și iubire necondiționată.

De asta stând acasă puteți să fiți mai aproape de voi, de Divinul din voi.

De câte ori mergând la inviere ați priceput toate cuvintele spuse în predică, slujba învierii în acea îmbulzeală, aglomerație, acum aveți într-adevăr ocazia în liniștea sufletului dv., în liniștea casei dv. să ascultați toate cuvintele să lăsați să vă pătrundă sufletul.

Sufletele noastre trebuie să reinvie pentru că sunt moarte. Au murit de atâtea răutăți, acum e timpul cel din urmă al învierii. Adunați-vă bucățile de suflet acasă și reinviați, fiți aici în Isus, în lumină, ați lăsat bucăți de suflet în fiecare judecată, critică, supărare, traumă, e ultima strigare să ne trezim să reînviem din lumea morților.

Nu vorbește de morții noștri din familie ci de noi, pentru că noi suntem suma strămoșilor noștri, pentru ca ei să reînvie trebuie noi prima dată să onorăm să ne desprindem de destinele lor să îi iubim așa cum au fost, căci ei reprezintă viața aici pe pământ pentru noi, reînviind noi vor reînvia și sufletele lor.

Bună reînvire a sufletelor voastre Isus a reînviat în mine

Eu ❤🙏 Eu sunt ❤🙏

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page