top of page

Invocație de conexiune

Actualizată în: 18 ian.

EU (prenumele) invoc Sursei atotcreatoare și Spiritului ei de a mă ajuta la curățirea subconștientului, la purificare și de a mă ajuta să rămân mereu în conexiune cu conștiința supremă, pentru a reuși să iau decizii și acțiuni benefice mie și celor aflați în sfera mea de influență.

Invoc de a fi ajutată să-mi fie aduse din subconștient în conștient tot ceea ce pot rezolva prin puterile mele, în așa fel încât subconștientul, conștientul și supraconștientul să fie armonizate deplin, chiar și când dorm, mă relaxez sau muncesc. Mulțumesc.

- Invoc să mi se arate clar și pe înțelesul meu următorul pas pentru mine din planul Conștiinței infinite. Invoc ca Spiritul întregii creații să facă mereu conexiunile dintre mine si sufletele, oamenilor cu care interacționez în acest plan. Spre binele meu, al tuturor cu care interacționez și spre binele universal. Mulțumesc.

- Aleg prin dreptul meu divin ca Sinele meu superior să aducă în viața mea prezentă, activate și permanent active, toate drepturile divine, talentele, informațiile necesare, capacitățile telepatice și de clarviziune, de autocontrol al propriilor emoții, gânduri, cuvinte, decizii și acțiuni, pentru funcționarea la capacitate maximă a întregului meu creier, atât a corpului meu fizic cât și al corpurilor mele astrale. Spre binele meu, a tuturor cu care interacționez și binele universal.

- Invoc și obțin, puterea și știința de a vindeca suferințele fizice, emoționale, sufletești sau spirituale, cât și capacitatea de decizie și acțiune (voința și înfăptuirea) pentru vindecare completă a mea și a celor care îmi solicită ajutorul. Spre binele meu, al tuturor cu care interacționez și binele universal, Mulțumesc.

- Invoc prin drept divin obținerea a orice informație, ajutor, energie benefice, venite de la Sursa de energie pură, Conștiința și Spiritul întregii creații, stocarea lor în conștientul, subconștientul și supraconștientul meu, atât în alpha cât și în beta și să se materializeze în tot ce gândesc, decid și fac.

Spre binele meu, a tuturor cu care interacționez și a binelui universal Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.

Asa este, asa va fi mereu. Aici, acum. Prin decret divin, cer înscrierea în registrul Achasic.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page