top of page

Gândirea ta creează realitatea ta

Gândirea ta creează realitatea ta

Iubirea vindecă, iubirea transformă Tot ce îți dorești să devii, să faci sau să ai, derivă din Iubire. Forța pozitivă a iubirii poate creea orice realitate benefică, poate spori lucrurile bune din viață și poate schimba orice situație negativă.

În fiecare zi și în fiecare clipă tu faci o alegere și te decizi dacă dorești sau nu să iubești și să strunești puterea pozitivă a iubirii. Legea iubirii este legea care îți guvernează viața. Tu nu poți primi decât ceea ce dăruiești. Dacă dăruiești pozitivitate, primești automat pozitivitate. Dacă dăruiești negativitate, primești automat negativitate.

Viața nu se petrece pur și simplu. Tot ceea ce îți oferă este ceea ce ai dăruit tu cândva. Indiferent dacă gândurile și sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se întorc la tine cu precizia unui ecou.

Oamenii care trăiesc vieți minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (și se gândesc la ele) decât despre cele care nu le plac. Descrie și comentează numai lucrurile bune care ți s-au întâmplat de-a lungul zilei. Vorbește numai despre ceea ce îți place. În acest fel, le vei atrage în viața ta doar lucruri minunate.

Tu ai capacitatea infinită de a vorbi numai despre lucrurile care îți plac (si de a te gândi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinită de a atrage în viața ta tot ceea ce îți dorești! Iubește. Atunci când iubești, tu te folosești de puterea primordială a Universului.

Ceea ce simți în fiecare clipă este mai important decât orice altceva, căci ceea ce simți în clipa de față îți creează viața viitoare. Puterea care dinamizează gândurile și cuvintele este dată de sentimente. De aceea, singurul lucru care contează este felul în care te simți.


Viața nu se întâmplă pur și simplu, ci îți răspunde. Toate domeniile din viața ta depind de tine, și mai exact de ceea ce gândești și ce simți .

Cultivă iubirea și recunoștința, iar corpul tău se va transforma așa cum îți dorești. Lasă-te călăuzit de forța iubirii oriunde te-ai duce și orice ai face. Imaginează-ți că în ziua în care urmează totul va merge bine în viața ta și emană cât mai multă iubire. Fă acest lucru ori de câte ori ai ceva de făcut. Pune-ți zilnic cât mai multe întrebări. Legea Atracției va avea grijă să primești răspunsurile la ele.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page