top of page

Fă o sărbătoare din fiecare zi

A face o sărbătoare din fiecare clipă, semnifică a sărbătorii divinitatea care suntem.


Căci noi am venit aici pe pământ să fim fericiți, să ridicăm vibrația sufletului nostru prin felul nostru de a fi, prin comportamentul nostru și asta nu putem să o facem decât privind în interiorul nostru cu etică, cu iubire să vedem cum putem mai bine să ridicăm vibrația sufletului.

De foarte multe ori noi umanii ne focusăm pe vindecare și nu mai terminăm să vindecăm pentru că mereu găsim ceva de vindecat ce este mai minunat e să vedem cum putem mai bine să vedem lecțiile care le avem de învățat să le găsim originea în arborele nostru genealogic să privim cu iubire și smerenie pentru că doar iubirea vindecă si ridică vibrația.

Bert Hellinger spunea ceea ce s-a făcut s-a făcut din iubire dar printr-o iubire mai mare se va produce vindecarea. Nu poți sta o viață întreagă să te uiți pe bucăți de viață, pe care să le vindeci în loc să te uiți în rădăcini de unde provine ceea ce a ajuns la tine.

Pentru că Bert Hellinger spunea un fruct nu poate crește sănătos dacă rădăcinile copacului sunt bolnave.

Deci nu poți să vindeci mărul fără să vindeci rădăcina copacului, doar vindecând rădăcina copacului mărul se va vindeca de la sine. Deci noi privind în rădăcinile arborelui genealogic de unde vin emoțiile, credințele, tiparele, traumele și privind cu iubire responsabilizând se poate produce vindecarea, iar mărul se va vindeca de la sine, deci noi ne vom vindeca de la sine.

Stând pe vindecare ne va mai trebui câteva vieți să vindecăm tot ceea ce am creat noi și ceea ce au creat strămoșii noștri pentru căci totul este ca un lanț.


Găsind originea și vindecând totul din rădăcini ne desprindem de acele noduri energetice și putem să trăim destinul nostru să devenim creatori și să putem să ne îndeplinim misiunea noastră pe pământ.

Atât timp cât noi mergem cu toate aceste bagaje energetice în spate mergem cu toate aceste lanțuri energetice pline de noduri este foarte greu să înaintăm, este foarte greu să ne îndeplinim misiunea pentru care noi am venit aici pe pământ.

Doar de noi depinde ceea ce vrem să facem cu destinul nostru cu viața noastră dar să ne aducem aminte că am venit aici pe pământ cu un scop ca omenirea să devina  mai bună prin ceea ce facem.

Tu ce faci pentru ca omenirea să devină mai bună? Tu ce faci mai bun decât strămoșii tăi?

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page