top of page

Dezlegare de jurăminte.

Actualizată în: 7 feb.

Uneori jurămintele pe care le-am făcut în alte vieți ne urmăresc și în această viață. Vechile legăminte de sărăcie pot crea probleme financiare, legămintele de păstrare a celibatului pot duce la dificultăți sexuale și relaționale, iar legămintele de sacrificiu de sine pot crea tendințe către autosabotaj.

Atunci când aceste jurăminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este îndepărtat și vindecat. lată cum se poate face acest lucru:

Aprindeți o lumânare și invocați ajutorul și prezența Arh Raziel, el va interveni și va dizolva toate jurămintele făcute în trecutul vostru după ce veți formula clar și ferm acest lucru: Spuneți în gândul vostru sau cu voce:

„Dezleg acum orice legământ de sărăcie pe care l-aș fi putut face în altă viață. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie acum nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de celibat care aș fi putut să îl fac în alte vieți. Cer ca toate efectele acestor legăminte de celibat să fie acum nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de sacrificiu de sine pe care aș fi putut să îl fac în alte vieți. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sacrificiu de sine să fie acum nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului...

Cer ca toate efectele acestor jurăminte să fie vindecate și anihilate pentru toată lumea implicată, în toate timpurile și în toate direcțiile! Îmi asum responsabilitatea creării acestor jurăminte și asum responsabilitatea dezlegării lor.

Cer permisiunea arborelui genealogic și îmi dau permisiunea să dezleg aceste jurăminte făcute în această viață, în alte vieți, în alte dimensiuni, în alte vieți, mă iert, iert pe toată lumea și îmi cer iertare de la toată lumea". Amin”

Multumiți Arh Raziel pentru intervenția sa divină și priviți cu încredere tot ce va urma căci veți observa sigur îmbunătățiri în toate aspectele vieții voastre. Să vă fie de folos! Doamne ajută!

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page