top of page

Cuvantul are mai mare putere decât gândul!


Orice afirmi, atragi!

Cuvantul are putere mai mare decat gandul.

Campul electric al creierului ajunge doar la cativa centimetri in jurul craniului, astfel doar neuronii si unele celule sunt influentate de energia sa.

In schimb energia sonora emisa de cuvantul rostit e auzita de toate celulele din corp, ceea ce le face sa lucreze in favoarea noastra intr-un procent mult mai mare.

Asa ca, daca tu vizualizezi abundenta dar vorbesti mereu despre crize, carente, lipsuri, saracie, in realitate, atragi in viata ta acele lucruri despre care vorbesti.

Vorbind (in mod repetat, mai ales) despre situatii negative cream predispozitie pentru materializarea acelor situatii, fiindca se creaza un camp de frecventa specific, care in timp se "armonizeaza" si se manifesta.

Acesta este motivul pentru care, in scrierile sacre, cuvantul este considerat o "sabie cu doua taisuri": te poate purta atat la victorie, cat si la esec.

Sa fim constienti de fiecare cuvant pe care il rostim!

Sa invatam sa il utilizam corect!

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Rugaciune🙏

Rugăciune sistemică către strămoşi „Vizualizează-ţi părinţii în faţa ta, în spatele lor pe bunicii tăi, în spate pe străbunicii tăi şi pe toți strămoşii tăi. Include aici unchi, mătuşi. Pentru fiecare

Perfectionismul =nu sunt destul de bun

Viața este un drum cu urcușuri și coborâșuri, dar uneori, cele mai valoroase lecții vin parcă prea târziu. Conform psihologilor, aceste lecții includ importanța trăirii momentului prezent, valoarea au

Mintea intuitiva e darul divin

"Mintea intuitivă este un dar, iar mintea rațională, servitorul ei de nădejde. Am creat o societate care onorează servitorul dar a uitat darul" - exprima A. Einstein. Forța intuitivă nu poate fi distr

Comments


bottom of page