top of page

Cum să eviți sa intri in frica colectiva?

Actualizată în: 17 ian.


Acest text este de acum 40 ani scris de Osho.. Dar timpul nu există! Nu-i așa? Deci, poate că e timpul!

CUM SĂ EVITAȚI PAN..?

Osho a fost întrebat despre asta acum aproximativ 40 ani, când SIDA se răspândea. - Osho a răspuns:

′′Pui întrebarea greșită - întrebarea corectă ar trebui să fie: CUM SĂ EVIȚI FRICA DE MOARTE PENTRU CĂ EPIDEMIA ESTE ACOLO. E foarte ușor să eviți un vi..s, dar este foarte greu să eviți frica în tine - Nu, nu, nu. Oamenii vor muri mai mult de frică decât de epidemie. Niciun vi..s din lumea asta nu este mai periculos decât frica.

Înțelege acea frică, altfel vei  muri  pe dinauntru înainte să-ți moară corpul.

Atmosfera înfricoșătoare pe care o simți în aceste momente este nebunie colectivă. Asta s-a întâmplat de o mie de ori și se va repeta. Dacă nu înțelegi psihologia umană și frica, conștiința ta poate fi complet pierdută. Nici nu vei ști când ai pierdut controlul. Așadar, frica te poate determina să faci orice.

Fii atent. Nu te uita la știrile înfricoșătoare. Nu mai vorbi despre epidemie.

Repetarea aceluiași lucru mereu și mereu este autohipnoză. FRICA ESTE UN TIP DE AUTOHIPNOZĂ. Cauzează schimbări chimice în organism. Și dacă o menții mereu și mereu, poate provoca o schimbare chimică atât de toxică încât te poate ucide.

În timpul unei epidemii, energia în lume devine irațională. Poți să cazi într-o gaură neagră oricând. Meditația sau mai degrabă pacea creierului, tăcerea mentală poate crea apoi o aură protectoare în care nicio energie negativă nu poate pătrunde.′′

~ Osho ~

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page