top of page

Credința

Actualizată în: 17 ian.

Credința Credința nu se învață, este ceva cu care suntem născuți. Avem toți credință. Credința este cea care alimentează momentele întunecate de frică și nesiguranță.

Este cea mai puternică dintre emoții, ea ne ajută să ne găsim echilibrul nostru, de a ne ajuta noi înșine să găsim răspunsuri, să găsim un semnificat durerii, tristeții, fricii. Ești un leader înnăscut, el Isus a fost profesorul tău exemplul de urmat. E nevoie doar să faci liniște în minte să te asculți, să asculți sufletul tău bătrân care știe tot.

Cărțile sunt ideile altora, a altora, a altora..., adevărul tău e în tine, în acea credință cu care ai fost creat, e totul scris în cartea vieții tale, o poți deschide doar intrând în inimă, în liniște.

Oprește-te din vacarmul zilei, retrage-te în intuneric și poartă lumina ta interioară afară, vei vedea lucruri minunate, vei auzi glasurile divine ale adevărului, vei ști cine ești, de ce ai venit aici, ce vrei.

Oprește-te, oprește-te, oprește-te om divin, ascultă vocea inimii, a sufetului, nu mai ascultă vocea minții tale și a mulțimii din jurul tău. Când vocea mulțimii nu va mai avea efect asupra ta, a mea, a lui, a ei, a noastră, a voastră..., ea va dispare căci va vorbi în van, se va autodistruge, dar tu o hrănești zilnic cu energia ta.

Suntem preocupați de afaceri, de bani, dar sinele când pleacă nu ia nimic cu el și ce moștenire lași urmașilor? Adevărata moștenire nu este cea materială ci cea spirituală.

Câtă iubire ai reușit tu să aduci în arborele tău genealogic, în lume? Ce exemplul spiritual ai fost pentru copiii tăi? OPREȘTE-TE,OPREȘTE-TE DIN VACARMUL PRODUS DE MINȚI BOLNAVE.


Întoarce-te în inimă, accesează credința cu care ai fost creat, Dumnezeu a avut încredere în tine și are încredere în tine că vei duce lumină, iubire, pace oriunde vei merge. Reacția la ceea ce este în exterior nu faci decât să le dai putere, ei stau liniștiți căci ei doar asta au de făcut, să se hrănească cu energia voastră provocâdu-vă, e singura lor misiune de a vă provoca, de a vă pune unii împotriva altora.

Oare când veți da voalul de pe ochi să înțelegeți? Adevărul stă în CREDINȚĂ ȘI IUBIRE. Dar tu ai să o găsești doar în liniștea deplină a minții, în profundă liniște. Fă liniște!!! Credința ta este ascunsă în profundă liniște, acolo e întâlnirea ta intimă cu Dumnezeu, cu tine. Dumnezeu așteaptă să accesezi credința și să creezi bucurie în tine, în jurul tău în lume. El așteaptă răbdător și iubitor.

Nela Chirilă

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page