top of page

Cele mai înalte vibrații energetice

CELE MAI ÎNALTE ENERGII DIN UNIVERS

✅ IUBIRE

Cea mai puternică forță din univers este iubirea. Cunoaște-te, înțelege-te, iartă-te și iubește-te necondiționat. Găsește în tine energia inepuizabilă a iubirii. Îndrăgostește-te de viață, pentru că experiența și trăirea în iubire, este cel mai mare și important lucru pentru orice om.

✅ RECUNOȘTINȚĂ

A doua cea mai mare putere din univers este recunoștința. Fii recunoscător pentru tot, chiar și pentru lucrurile mici și neînsemnate. Cu cât ești mai recunoscător, cu atât mai multe situații și lucruri pentru care trebuie să fii recunoscător apar în viața ta.

✅CREDINȚĂ

A treia forță este credința, mai presus de toate în tine și originea ta divină. Recunoaște-te, descoperă-l pe Dumnezeu în tine, mergi pe calea încrederii și iubirii către interiorul tău și vei întâlni DIVINUL, care este ființa ta interioară.

✅ IERTARE

A patra putere este puterea iertării și a renunțării. Iertați-vă pe voi și pe ceilalți, fiți plini de compasiune și înțelegere, ca fiecare dintre noi facem tot ce putem, la un moment dat în viață. Iertarea este iubire și eliberează energie blocată. Îți deschide inima către lume și oameni. Renunță la trecut și deschide noi oportunități de împlinire.

✅FERICIRE

A cincea putere este bucuria. Adevărata bucurie nu are nevoie de un motiv pentru a fi fericit, deoarece vine din interior și este cauzată de însăși existența ta. Nu face nimic din ce nu-ți aduce bucurie și dacă trebuie, încearcă să vezi părțile bune în orice situație și păstrează-ți calmul în ciuda tuturor lucrurilor.

✅CALM

A șasea putere este calmul. Fii liniștit și calm ca universul. Orice se întâmplă afară, ia-o ușor, fără rezistență și fără judecată. Atunci fă în pace o alegere, fie rămâi în acea situație, fie o schimbi și pleci. Alegerea este întotdeauna a ta. Și dacă nu poți sau nu vrei să schimbi nimic acum, acceptă ceea ce este și dă-ți timp să înțelegi.

💙TREZIRE MINUNATĂ ȘI IUBIRE💙


5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Diferența dintre suflet și spirit

Care este diferenţa dintre sufletul şi spiritul/duhul unui om? Care este diferenţa dintre suflet şi spirit? Cuvântul "spirit" se referă numai la partea imaterială a omului. Oamenii au un spirit/duh, î

Comments


bottom of page