top of page

BINECUVÂNTEAZĂ-ȚI COPIII

Binecuvântează-ți zilnic copiii să trăiască destinul lor.

Este bine atunci când vă doriți un copil, să îl doriți pur și simplu, să îi doriți iubire nu cu un motiv, (nu cu motivul ascuns să vă unească) pentru că v-a primi ca misiune să vă țină uniți pe voi. Pentru că atunci le dați o mare responsabilitate să vă țină uniți. Este bine de făcut un copil din iubire, nu ca el să fie un sprijin, să fie un bun instructor în viața lui.

Este bine când vrei să faci un copil să nu te gândești că el va fi toiagul tău la bătrânețe, îi vei da o programare tare grea, vei încalca liberul său arbitru, să se preocupe de destinele voastre și nu de a lui. Sunt persoane care nu rămân însărcinate și familia respectivă își doresc atât de mult copii încât se roagă la Dumnezeu, Asta este un lucru bun să te binecuvinteze cu un copil. Dar ceea ce nu este bine să promiți Acest copil sfântului căruia ești devotat. Ex: Sfintei Fecioare Maria sau unui sfânt anume pentru că tu deja îi vei trasa viață, ai încălcat liberul arbitru.

Ai îndeplinit dorința ta dar nu ai ținut cont de destinul copilului tău și acest copil va simți marea datorie față de promisiunea pe care ai făcut-o să urmeze acea cale, să se facă călugăr, măicuță ori să aleagă să nu se căsătorească fiind fidelă/ fidel a Celui Sfânt și ducând o luptă interioară între a trăi destinul său și a urma devotamentul față de acel Sfânt.

Nu este bine de proiectat un copil la modul că el va urma la cîrma firmei mele sau la eu știu ce patrimoniu de familie care îl ai, pentru că și acolo îl va face să se simtă obligat să nu își urmeze visul său, să urmeze visul mamei sau al tatălui, pentru că nu are cine să ajute pe mama sau pe tata în afacerile sale, este încălcarea liberului arbitru.

Dacă dorești să faci un copil, fă doar din iubire, realizează că nu este al tău, că este a lui Dumnezeu și tu ești doar un instructor pe acest pământ. Invață copilul cum să gândească, nu ce să gândească, ascultă sentimentele, ascultă ce are de spus, pentru că altfel va aduna în interiorul său foarte multe frustrări.

Eu înțeleg că viața este atât de încărcată de tot felul de probleme și întotdeauna ești pe fugă, consideri că a da educația cea mai bună copilului, a da hainele cele mai bune, a da mâncarea cea mai bună, eu știu, îi oferi vacanțe plăcute, îi oferi cadouri plăcute, consideri esențial.

Esențial este să-i fie ascultate sentimentele, să înțelegi cum gândește, dirijează cu întrebări pentru al ajuta să gândească singur, dar nu îl obliga să gândească într-un anumit fel. La modul "eu am trecut pe acolo și, lasă că știu eu ce e mai bine pentru tine". Tu nu ai experiența mea. A fi binecuvântat cu un copil semnifică că ți s-a dat șansa să îți vindeci și tu traumele copilăriei și să rescrii copilăria ta (nu a lor) crescând un copil și fiind atentă la ceea ce simte copilul.

Să îl întrebi mereu ce simte? Lasă să se exprime ce gândește, ce vrea și a încerca cu mare răbdare să îl ajuți cum să gândească. În acest fel va crește un copil care își va trăi destinul său, va fi responsabil și va știi să-și asigure fericirea singur, nu va depinde de persoane din exterior să aștepte să îl facă fericit și va creea singur acea fericire și va știi să fie arhitectul propriului destin, eu vă dau o frază minunată care toată viața să o spuneți și atunci când copiii voștri vor fi adulți vor fi căsătoriți vor fi și ei cu nepoți să spuneți mereu această frază:

"Vă binecuvintez să vă trăiți destinul voastru doar destinul vostru, ceea ce aparține mie și tatălui vostru lasă-ne nouă."

Cu iubire pentru voi și dacă doriți să știți mai mult, vă invit la cursul de constelații familiale cu obiecte simbolice ori la o sesiune de constelații. Nela Chirila, presedinta Holistic Work - Constelator familial

8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page