top of page

Banul și constelațiile

Este un ban câștigat cu muncă cinstită? Este o moștenire? Este fondată împreună cu asociații, punând fiecare cota sa asociativă? Provine din împrumuturi? Provine din partea acționarilor de la bănci? A fost cumpărat ilegal ( Exemplu: extorsiune, fraudă ) ori s-a ivit ocazia și eu am profitat? Acest beneficiu a adus altcuiva pierderi? Ce s-a întâmplat cu ei? ( cei care au avut pierderi ) Această listă de întrebări indică faptul că suntem în fața unui fundament care trebuie clarificat, dacă vreau ca societate mea să meargă bine.

Banul are o dimensiune spirituală, reacționează ca și cum ar avea un suflet și o mare sensibilitate pentru ceea ce este bine sau rău. Banul vrea să stea la cine l-a câștigat cinstit, vrea să se întoarcă de la cine l-a făcut, în mod foarte rar sau deloc banul nu stă la cine l-a câștigat în mod ilicit, sau cel care a obținut moștenirea doar să îi administreze în folosul și serviciu vieții.


În cazul intreprinderilor, societăților pentru a avea succes este important să dai banului, locul care îl așteaptă. În general jumătate rămâne societății. Întrebarea este cum să aducem bani în societatea noastră? Cum să punem ordine? Ce trebuie făcut? De ce să dorească să se întorcă, să stea cu noi ( trebuie să găsească respect și iubire ) ? Banul evită să fie irosit, nu vrea să fie irosit în mod inutil. Cum trebuie să ne comportăm cu banii din societate? Trebuie să se pună în serviciu vieții cu respect.

Și cine lucrează în direct cu banii are nevoie de o plată, în raport cu succesul care l-a avut. Așa făcând, va opera împreună cu banii pentru un scop comun. Este ca și cum banul face și el totul cu iubire. Tot ceea ce se face prin cuvinte, experiențe, rămâne viu din punct de vedere energetic ( toate credințele despre bani) .

Eu de când am aflat toate astea, dacă găsesc bani nu ii iau căci dupa el a plâns cineva, nu este munca mea și el va pleca de la mine pentru că nu a fost un câștig din munca mea. Dacă ai sume de primit de la persoane cărora ai dat imprumut și nu îl restituie, atunci vezi când ai luat un ban care nu a fost al tău sau dacă cineva din familia ta a făcut asta?

Dacă pierzi bani în mod frecvent la fel vezi când tu sau familia ta v-ați bucurat de un ban care nu era al vostru. Tot banul care nu este din o muncă onestă va pleca de la noi, vom avea pierderi, accidente și vom cheltui bani, ne vom îmbolnăvi și vom cheltui bani. Se poate studia prin genograma sistemului familial și se poate pune ordine.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page